Megelégelte Vasvári Vivien, hogy sokan a vékonysága miatt bántják: megmondta a hozzászólóknak a véleményét. 

Vasvári Vivien két gyermek után is nagyon csinos, viszont egyesek szerint már túlságosan vékony. Addig mondogatták ezt neki a kommentelők, amíg betelt nála a pohár, és kiosztotta azokat, akik a vékonysága miatt bántják.

Vasvári Vivien szeret ilyen csinos lenni, és elege van abból, hogy mások emiatt bántjákForrás: Vasvári Vivien / Instagram

„Kicsit kezdem unni azt, hogy nem egy kommentelő írja, hogy túl vékony vagyok... nem állítom, hogy irigységből irkálják, de nem esik le másnak, hogy lehet ez bántó?! Mondjuk én pont le... magasról! Vagy nem gondolnak bele abba, hogy... 1. Ilyen a genetikám, amiről amúgy nem tehetek, de nagyon hálás vagyok érte! 2. Nem kérdeztem senkitől sem, hogy tetszik-e az alakom vagy sem... 3. Örülök, hogy ilyen, mert soha nem kellett diétáznom, teljesen egészséges vagyok, és azt ehetek, amit akarok! 4. Amúgy meg csakis az érdekel, hogy a férjemnek hogy tetszek, márpedig neki így vagyok tökéletes,tehát mindenki más foglalkozzon a saját vagy a párja testalkatával! Csontos-vékony-magas vagyok, 48 kg vasággyal 2 gyermek után, de ez van... lesz majd ez máshogy is, de addig örülök, míg így van! Hapedig nem tetszik a profilom, nem kell nézni és el lehet húzni innen!” – írta Vivi az Instagram-oldalán.