Össze kellett varrni egy kislány fejét, miután bántalmazta az óvónő

óvónő biztonsági kamera szülők gyermek bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megragadta a gyermeket, majd a földre taszította egy óvónő Missouri államban. A gyermek fejét 7 öltéssel kellett összevarrni. 

Az ABC cikke szerint Missouri államban egy óvónő megragadta az egyik gyermeket, majd a földre taszította.

A kislányt kórházba kellett szállítani, ahol 7 öltéssel varrták össze a fejét, amit a szekrénybe verhetett be. A cikk szerint az óvónő azt mondta, a gyermek megbotlott a szőnyegben, ám miután a szülők kikérték a biztonsági kamera felvételeit, láthatták, hogy mi történt valójában.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Szakmák, amelyekkel jól kereshetsz, és előny, ha nő vagyhttp://www.life.hu/csalad/20190227-szakmak-munkak-melyekkel-jol-kereshetsz-es-elony-ha-no-vagy.htmlA kettős mérce, azaz a férfiak előnyben részesítése számtalan állás terén sajnos még napjainkban is igen gyakori. A bérek közti különbségekről nem is beszélve. Vannak azonban olyan szakmák, pozíciók, amelyek betöltésénél előny, ha nő a jelentkező – nem mellékesen pedig tisztességesen is lehet velük keresni. Ezekből gyűjtöttünk össze hármat. CsaládOrigoVámos Erika lemondott arról, hogy gyermeke legyenhttp://www.life.hu/csalad/20190228-vamos-erika-lemondott-arrol-hogy-gyermeke-legyen.htmlVámos Erika elárulta, valószínűleg már soha nem lesz gyermeke. Család--Amikor a szenvedély eltiporta az észt – Legendás szerelmek (18+)http://www.life.hu/csalad/20190225-amikor-a-szenvedely-szerelem-eltiporta-az-eszt.htmlMinden ember vágyik a szenvedélyes szerelemre, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy meg is tapasztalja. Ám nem is biztos, hogy a szerencse szó használata ebben az esetben feltétlenül helytálló, hiszen nem csupán izzó érzelmeket képes nyújtani, a szenvedélyben ugyanis mindig ott rejtőzik a fájdalom és a pusztítás. Család--Palik Lászlóhoz megérkezett Marsi Anikó és gyermekeik az Exatlon Hungary forgatásárahttp://www.life.hu/csalad/20190227-palik-laszlohoz-megerkezett-marsi-aniko-es-gyermekeik-az-exatlon-hungary-forgatasara.htmlKét hónapja nem látta egymást Palik László és Marsi Anikó az Exatlon Hungary forgatása miatt. A híradós a gyerekeikkel most a Dominikai Köztársaságba utazott. A viszontlátás örömét megható videóben örökítették meg. CsaládOrigoStahl Judit őszintén vallott a magánéletérőlhttp://www.life.hu/csalad/20190227-stahl-judit-oszinten-vallott-maganeleterol.htmlStahl Judit csak nagyon ritkán beszél a magánéletéről, most viszont kivételt tett. Család--Antal Timi megmutatta kerekedő pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20190227-antal-timi-megmutatta-kerekedo-pocakjat.htmlAntal Timi énekesnő első kisbabáját várja, gömbölyödő pocakjáról büszkén posztol Instagram-oldalára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.