Király Viktor és kedvese, Anita megmutatták első közös otthonukat

esküvő otthon szerelem Virág Anita költözés Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül boldognak tűnik Király Viktor és kedvese, Virág Anita. Nemrégiben beköltöztek első közös otthonukba, amelyet most a kameráknak is megmutattak. 

Mindig csak mosolyogni látni Király Viktort kedvese, Virág Anita oldalán. A fiatalok egy ideje már együtt éltek az énekes legénylakásában, ám most úgy döntöttek, hogy a város zajától távol költöznek be első közös otthonukba.

A Ripost című magazinműsorban meg is mutatták, hogyan rendezkedtek be. Azt is elárulták, hogy megpróbálták összehangolni a stílusukat, míg a nappali inkább férfiasabb, addig a háló kicsit nőiesebb vonalat képvisel.

Arról is beszéltek, hogy életükben lehet, hogy hamarosan az esküvőszervezés veszi majd át a főszerepet, hiszen remekül egymásra hangolódtak.

Engedd be a napfényt az életedbe – így használd a sárga színt a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20190228-engedd-be-a-napfenyt-az-eletedbe-igy-hasznald-a-sarga-szint-a-lakberendezesben.htmlA sárga színt sokan elutasítják, mivel túl intenzívnek tartják. Ám azt hajlamosak elfelejteni, hogy számos árnyalata létezik, sőt, különböző színekkel keverve inkább frissességet, mint vibrálást kölcsönöz a helyiségeknek. Otthon--Mága Zoltán részletet mutatott gyönyörű otthonából - Videóhttp://www.life.hu/otthon/20190301-maga-zoltan-reszletet-mutatott-gyonyoru-otthonabol.htmlMága Zoltán megmutatta követőinek, hogy milyen gyönyörű az otthona. Otthon--Magányt kedvelők, figyelem! – Írországban eladó egy privát szigethttp://www.life.hu/otthon/20190227-maganyt-kedvelok-figyelem-irorszagban-elado-egy-privat-sziget.htmlA privát szféra iránti kereslet egyre nő, amit nem is mutathatna jobban, hogy egész kis szigeteket adnak bérbe, amelyek távol vannak a nyüzsgő városoktól. A magányt, békét kedvelők számára ideális választás egy tengerrel körbeölelt privát földrész, ami most álomból valósággá formálódhat. OtthonOrigoAz 5 kedvenc tavaszváró virágunk: dobd fel velük az otthonodathttp://www.life.hu/otthon/20190226-az-5-kedvenc-tavaszvaro-viragunk-dobd-fel-veluk-otthonodat.htmlAmikor a nappali hőmérséklet 10 fok fölé kúszik, és megjelennek az első, arcunkat és szívünket is melengető napsugarak, akkor bizony visszavonhatatlanul úton van felénk a tavasz. Ünnepeljük ezt a csodálatos időszakot, és öltöztessük otthonunkat is virágosba! OtthonOrigoEzt üzenik a legbefolyásosabb építészek és belsőépítészekhttp://www.life.hu/otthon/20190225-ezt-uzenik-a-legbefolyasosabb-epiteszek-es-belsoepiteszek-idezetek.html„Az építészet elsősorban művészet” – nyilatkozták egy korábbi interjúnkban a Reload Építész Stúdió tulajdonosai. Ezzel pedig nehéz lenne vitába szállni. Természetesen mindig is voltak és lesznek olyan építészek, belsőépítészek és lakberendezők, akik csupán sablonos, az adott divat szerinti elvek alapján tervezik meg a megrendelők vágyait, de szerencsére nem ez a meghatározó. OtthonOrigoKirály Viktor összeköltözött a szerelmévelhttp://www.life.hu/otthon/20190225-kiraly-viktor-osszekoltozott-szerelmevel.htmlFél év után összeköltözött a szerelmével, Virág Anitával Király Viktor. Az énekes úgy érzi, remekül egymásra hangolódtak, együtt tervezik a jövőt. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.