Kovács Patrícia színésznő a válásáról mesélt: jól jöttek ki a különköltözésből

válás barátság Kovács Patrícia szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
9 év után tavaly vált el egymástól Kovács Patrícia és férje. Még a közvetlen környezetük is meglepődött a szakításon. A színésznő egy televíziós műsorban árulta el a részleteket.

A gyönyörű színésznő, Kovács Patrícia 9 év együttlét után döntött úgy, hogy véget vet férjével való kapcsolatának. Még az sem tudta őt visszatartani, hogy van egy közös pici gyerekük. Patrícia elárulta, hogy egy évig próbálták megmenteni a házasságukat, sikertelenül. Túl fiatalnak érezték magukat ahhoz, hogy így éljenek tovább.

Kovács Patrícia Forrás: Viasat3

"Amikor kiderült, hogy bajok vannak, az volt a közös döntésünk, hogy menjünk el a falig. Mert hogyha egyszer Hanna felnő, és megkérdezi, hogy megtettetek-e mindent, akkor azt tudjuk mondani, hogy mi megpróbáltuk. Tehát lehúztunk egy kőkemény évet úgy, hogy mindketten tudtuk, itt most azért dolgozni kell... Határidő nem volt, igyekeztünk megpróbálni mindent. Azt gondolom, hogy nem adtuk fel"írta meg a Bors.

A féltékenység pszichológiája – Kezeld vagy lépj ki a kapcsolatbólhttp://www.life.hu/csalad/20190228-a-feltekenyseg-pszichologiaja-kezeld-vagy-lepj-ki-a-kapcsolatbol.htmlA házasságok, párkapcsolatok jelentős hányadában jelen van a féltékenység. Ez egy teljesen természetes érzés, nem kell tehát megijednünk, ha magunkban vagy társunkban felfedezzük a zöld szemű szörnyeteget. Érdemes viszont korlátok közé szorítanunk érzelmeinket, mielőtt visszavonhatatlan károkat okoznánk. CsaládOrigoÖssze kellett varrni egy kislány fejét, miután bántalmazta az óvónőhttp://www.life.hu/csalad/20190228-ossze-kellett-varrni-egy-kislany-fejet-miutan-bantalmazta-az-ovono.htmlMegragadta a gyermeket, majd a földre taszította egy óvónő Missouri államban. A gyermek fejét 7 öltéssel kellett összevarrni. Család--Szakmák, amelyekkel jól kereshetsz, és előny, ha nő vagyhttp://www.life.hu/csalad/20190227-szakmak-munkak-melyekkel-jol-kereshetsz-es-elony-ha-no-vagy.htmlA kettős mérce, azaz a férfiak előnyben részesítése számtalan állás terén sajnos még napjainkban is igen gyakori. A bérek közti különbségekről nem is beszélve. Vannak azonban olyan szakmák, pozíciók, amelyek betöltésénél előny, ha nő a jelentkező – nem mellékesen pedig tisztességesen is lehet velük keresni. Ezekből gyűjtöttünk össze hármat. CsaládOrigoPalik Lászlóhoz megérkezett Marsi Anikó és gyermekeik az Exatlon Hungary forgatásárahttp://www.life.hu/csalad/20190227-palik-laszlohoz-megerkezett-marsi-aniko-es-gyermekeik-az-exatlon-hungary-forgatasara.htmlKét hónapja nem látta egymást Palik László és Marsi Anikó az Exatlon Hungary forgatása miatt. A híradós a gyerekeikkel most a Dominikai Köztársaságba utazott. A viszontlátás örömét megható videóben örökítették meg. CsaládOrigoStahl Judit őszintén vallott a magánéletérőlhttp://www.life.hu/csalad/20190227-stahl-judit-oszinten-vallott-maganeleterol.htmlStahl Judit csak nagyon ritkán beszél a magánéletéről, most viszont kivételt tett. Család--Reviczky Gábor 13 évesen veszítette el skizofréniában szenvedő édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20190225-reviczky-gabor-13-evesen-veszitette-el-skizofreniaban-szenvedo-edesanyjat.htmlNégyévesen már egyedül horgászott, 7 évesen már dohányzott Reviczky Gábor, aki most nehéz gyermekkoráról mesélt. Márciusban lesz 70 éves, egy ideig nem vállal új színházi szerepet, a pihenésre és a horgászatra szeretne több időt szánni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.