Véletlenül találtak egymásra a gyermekkorukban elválasztott hármas ikrek

örökbe fogadás szétválasztás hármasikrek testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkorukban elválasztották egymástól a hármas ikreket, majd felnőttként véletlenül egymásra találtak. Sajnos a történet nem végződött happy enddel.

Egy pszichológus javaslatára egy tudományos kísérlet részeként 1961-ben elválasztották egymástól a hármas ikreket: Bobbyt, Eddyt és Davidet. A gyermekek édesanyja nagyon fiatal volt a kicsik születésekor, azért döntött úgy, hogy örökbe adja őket.

A fiúk tehát három különböző családhoz kerültek, és sejtelmük sem volt róla, hogy vannak testvéreik.
A főiskolai évek során azonban kiderült az igazság: Bobbyra ismerősként köszöntek rá a társai, kiderült ugyanis, hogy a megszólalásig hasonlít egy másik fiúra, akit Eddynek hívnak. Egy hosszabb nyomozás után kiderítették, hogy ikertestvérek.

A történetről annak idején a helyi lapok is beszámoltak, a cikket pedig látta David is, aki megdöbbenve jött rá, ő is a fiúk ikertestvére.

A hármuk története akár happy enddel is végződhetett volna, de nem így lett. Még egymásra találásuk idején nagyon örültek egymásnak, közös éttermet is nyitottak, egy idő után azonban Eddy ráeszmélt, hogy képtelen feldolgozni a történteket, és öngyilkos lett.

Életükről 2018-ban egy dokumentumfilm is készült – számolt be az érdekes történetről a LADbible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.