Az Oscar-gálát követően másról sem szóltak a beszámolók, mint Lady Gaga és Bradley Cooper duettjéről, a feltételezett eltitkolt románcukról, illetve az énekesnő megjelenéséről. Ez utóbbi része volt a 141 éves gyémánt nyakék, amelyet legutóbb Audrey Hepburn viselt, de az Oscar-gála másnapján posztolt Instagram-fotó is, amelyen Gaga smink nélkül látható – és gyönyörű!

Lady Gaga ezúttal nemcsak az énekhangjával bűvölte el a rajongóit, hanem azzal is, ahogyan smink nélkül, a maga természetességében mutatta meg magát. Az Oscar-gálára való készülődés közben lőtt szelfit közel 5 millióan kedvelték. Nem is csoda, az énekesnő annyira bájos rajta, szépek a szeplői, hibátlan az arcbőre, csillog a szeme. Ráadásul Gagát nem éppen ilyennek ismertük meg, különösen első időszakaiban az extrémebbnél extrémebb jelmezek és a túlzott smink uralkodott a megjelenésében. Aztán ez folyamatosan, egyre jobban letisztult, az Oscar-gálára például egy leheletnyi, visszafogott sminkben érkezett, előtte pedig smink nélkül is megmutatta magát.

Lady Gaga smink nélkül mutatta meg hibátlan arcbőrétForrás: Instagram/ladygaga

A 33 éves énekesnő nem csak az Oscar-gála előtt gyúrt rá a szép arcbőrre, rendszeresen ápolja, ráadásul a táplálkozásával is hozzájárul a bőre szépségéhez. Nemrégiben Gaga sminkese egy interjúban beszélt arról, hogy a bőr mindennapos ápolása és a smink előkészítése éppen annyira fontos, mint maga a makeup. Sőt, a smink előkészítése éppen annyi időt is vesz igénybe. Az előkészületeknek a legfontosabb része egy bizonyos szérum használata, és ennek az eredménye látszik állítólag a fotón is.

Sarah Tanno egy C-vitaminos szérumot használ rendszeresen Gaga arcára, egészen pontosan Ole Henriksen Truth Serum elnevezésű készítményét. (A Sephora oldalán megtaláljátok.) A termék legfontosabb összetevője a C-vitamin, ami antioxidáns hatású, tápláló, ragyogóvá varázsolja a bőrt, védi a káros hatásoktól, ráadásul a bőr kollagéntermeléséhez is hozzájárul. A szérum ezen kívül kollagént, zöldtea-kivonatot és bőrnyugtató Aloe verát is tartalmaz. 

Ebből is látszik, hogy mi a szérum lényege. Ez egy rendkívül összetett készítmény, amely igen magas koncentrációban tartalmaz aktív hatóanyagokat. Gyorsan, látványos eredményt lehet elérni vele. Feltölti a bőrt, ellátja rengeteg vitaminnal, különböző hatóanyagokkal, tényleg ragyogni fog tőle a bőrünk, így érdemes beiktatni a napi rutinunkba, akár önmagában felvinni pár cseppet vagy a hidratálónkba keverve.

Íme, néhány szuper termék, ha még nem találtad meg az igazit:

1. Phi – 24.990 Ft, 2. Pompom – 2690 Ft, 3. The Body Shop – 6490 Ft, 4. Magister – 5990 Ft, 5. Natics – 12.790 Ft, 6. Eszterkrém – 2990, 7. Ilcsi – ár kérésreForrás: Life.hu

 

Miért számít extrémnek, ha valaki megmutatja smink nélküli arcát?

Az elmúlt években mindig nagy szenzáció kerekedett abból, ha valamelyik sztár hivatalosan is megmutatta magát smink vagy photoshop nélkül. Mintha tényleg egy féltve őrzött maszkot vennének le magukról, felfedve valódi énüket. Az elmúlt napokban Christina Aguilera címlapja döbbentette meg a nagyérdeműt. De hogy jutottunk el idáig?