Ördög Nóra idilli családi pillanatokról osztott meg fotókat

anyaság gyerekek Nánási Pál család apaság szeretet Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balatonnál élvezte a tavaszt Nánási Pál és Ördög Nóra gyermekeikkel. Idilli családi képeket is posztoltak a kirándulásról. 

Önfeledten élvezi a tavasz első napsugarait Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekeikkel. Legfrissebb családi fotóikból úgy tűnik, hogy tettek egy kis kirándulást a Balatonnál.

A gyermekeikkel játszó szülők arca boldogságról árulkodik, ám Ördög Nóra az egyik fotónál azért megjegyezte, hogy a kép elkészülte után nem sokkal összevesztek kislányával. „5 perccel azelőtt, hogy összevesztünk. (Ismertek ti is olyan gyereket, akinél hiába kérsz valamit, huszonhatodszorra is van egy 'de'?)” – tette fel a kérdést viccesen a műsorvezető, aki láthatóan imádja a csemetéit.

Újra családja nélkül maradt Palik László: most már nem látja őket az Exatlon végéighttp://www.life.hu/csalad/20190305-ujra-csaladja-nelkul-maradt-palik-laszlo-most-mar-nem-latja-oket-az-exatlon-vegeig.htmlHat nap után újra egyedül. a családja nélkül maradt Palik László, most már nem is látja a szeretteit az Exatlon Hungary végéig. Azt vallja, ez a pár nap segített neki abban, hogy kibírja a további forgatásokat, szerettei jelenlététől feltöltődött. CsaládOrigoHarry herceg és Meghan hercegné már tudják, mikor fogadnak dadáthttp://www.life.hu/csalad/20190304-harry-herceg-es-meghan-hercegne-mar-tudjak-mikor-fogadnak-dadat.htmlHamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. A palota egyik bennfentese elárulta, hogy úgy döntöttek, dadát fogadnak a kicsi mellé. Család--102 éves édesapjáról posztolt Michael Douglashttp://www.life.hu/csalad/20190304-102-eves-edesapjarol-posztolt-michael-douglas.htmlKülönleges fotót osztott meg közösségi oldalán Michael Douglas: együtt szerepel rajta a család négy generációja. Család--Fekete pedagógia: ami egy életre megnyomoríthttp://www.life.hu/csalad/20190228-fekete-pedagogia-mergezo-tanarok-ami-egy-eletre-megnyomorit.htmlA gyerekek közötti iskolai bántalmazásokról, a bullyingról viszonylag gyakran ejtünk szót. Arról azonban ritkábban beszélünk, milyen mértékben járulnak hozzá egy diák személyiségének rombolásához az iskola dolgozói, tanárai. A fekete pedagógia elnevezés a nevelő-oktató munka során átélt negatív élményeket foglalja magában, amelyek egy életre szóló sebet ejtenek a tanuló önbecsülésén, önbizalmán. CsaládOrigoAzok a nagyszülők, akik rendszeresen vigyáznak az unokáikra, tovább élnekhttp://www.life.hu/csalad/20190301-azok-a-nagyszulok-akik-rendszeresen-vigyaznak-unokaikra-tovabb-elnek.htmlEgészen nyugodtan kérd fel a szüleidet időszakos bébiszitterszerepre, hiszen ennek köszönhetően hosszabb életet élhetnek. A nagyszülők – főként azok, akik már nyugdíjaséveiket töltik – hajlamosak szinte szó szerint belebetegedni a „felesleges vagyok" érzésbe. CsaládOrigoÍgy becézi Sarolta hercegnőt Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20190302-igy-becezi-sarolta-hercegnot-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné nemrég Észak-Írországban járt, ahol váltott pár szót a tiszteletére megjelent emberekkel. Ott árulta el egy bloggernek, hogy hogyan becézi a kislányát, Saroltát – írta a Daily Mail. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.