Újra családja nélkül maradt Palik László: most már nem látja őket az Exatlon végéig

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary Palik László Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat nap után újra egyedül, a családja nélkül maradt Palik László, most már nem is látja a szeretteit az Exatlon Hungary végéig. Azt vallja, ez a pár nap segített neki abban, hogy kibírja a további forgatásokat, szerettei jelenlététől feltöltődött. 

„Sokkal jobban érzem magam, mint az érkezésük előtt. Nem akarok azzal foglalkozni, hogy már most hiányoznak, inkább arra gondolok, hogy ez a hat nap feltöltött üzemanyaggal az előttem álló hetekre” – nyilatkozta a Blikknek Palik László.

„Együtt, azt hiszem, ebben a szóban minden benne van, amivel le tudom írni azt, ami történt. Napra pontosan két hónapig nem láttuk egymást, és ez az idő már a többszöröse volt az eddigi leghosszabb, egymástól távol töltött időnek. Hiányoztunk egymásnak, ezért folyamatosan próbáltunk együtt lenni, amíg itt voltak. Én, ahogy eddig is, forgattam, ők pedig jöttek velem a pályákhoz, nézték a műsor felvételét” – mesélte, és hozzátette, hogy a fiai azonnal feltalálták magukat a stábtagok között és a produkcióban.

Palik Lászlónak már most hiányoznak a szerettei Forrás: TV2

VV Vivi állítja: a babája nem a villában foganthttp://www.life.hu/csalad/20190223-vv-vivi-allitja-babaja-nem-a-villaban-fogant.htmlAhogy megírtuk, VV Vivien babát vár villabeli szerelmétől, Krisztiántól. Kommentelőkben felmerült, hogy akár Radics is lehetne az apa, amire a lány is reagált. Család--Második babát terveznek Caramelékhttp://www.life.hu/csalad/20190209-masodik-babat-terveznek-caramelek-szofinak-kistestvere-lesz.htmlNehéz időszakon vannak túl a kislányuk betegsége miatt, de második gyermekük érkezését tervezgeti Caramel és felesége, Szilvi. CsaládOrigoMegszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190120-megszuletett-kiss-ramona-elso-gyermeke.html„Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!" – mondta Lékai Máté, a magyar kézilabda-válogatott játékosa a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek a Magyarország–Tunézia vb-meccs után. CsaládOrigoÍgy fest ma Várkonyi Andi és Bochkor Gábor kamasz lánya, Nórihttp://www.life.hu/csalad/20190119-igy-fest-ma-varkonyi-andi-es-bochkor-gabor-kamaszlanya-nori.htmlA #10yearchallenge keretén belül Várkonyi Andi az előtte-utána fotón kislányát is megmutatta. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoRubint Réka meg tudná győzni Schobert Norbit egy negyedik gyerekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190119-rubint-reka-meg-tudna-gyozni-schobert-norbit-egy-negyedik-gyerekro.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka nemrég tért haza a Maldív-szigeteki Alakreform-táborból, ahol olyan fotó is készült, ahol Réka egy 8 hónapos kislányt tart a kezében. Norbi posztolta is a képet, és hozzátette, jó volt Réka kezében látni a babát. Család--Gyermeke elrablásával fenyegették meg Vasvári Vivien luxusfeleségethttp://www.life.hu/csalad/20190112-gyermeke-elrablasaval-fenyegettek-meg-vasvari-vivien-luxusfeleseg.htmlA közösségi oldalán fenyegették meg Vasvári Vivient. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.