Az ABBA énekesnőjének bőrébe bújt Liptai Claudia – Fotó

Forrás: Facebook / Liptai Claudia -
Liptai Claudia Stockholm ABBA múzeum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi álma vált valóra Liptai Claudiának: Stockholmban megnézhette az ABBA Múzeumot.

Liptai Claudia a barátnőivel együtt kiruccant pár napra Stockholmba. A városnézés mellett még kulturális programokra is hagytak időt, ellátogattak például az ABBA Múzeumba is. Mint kiderült, a műsorvezetőnek régi vágya volt ide eljutni, mindig is imádta az együttes zenéjét.

A múzeum előtt még egy vicces képet is készítettek, amelyen a tagok bőrébe bújtak.

Ördög Nóra és Nánási Pál már nem szólítják egymást anyának és apánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-ordog-nora-es-nanasi-pal-mar-nem-szolitjak-egymast-anyanak-es-apanak.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál eddig nem figyeltek oda arra, hogyan szólítják egymást, de elhatározták, hogy ezen változtatnak. TV + Sztárok--Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-pal-eva-a-neoton-egykori-enekesnoje-visszater-a-szinpadra.htmlPál Éva eddig egy piacon dolgozott, de úgy döntött, otthagyja a standot: ezért távozik. TV + Sztárok--Koós János azzal búcsúzott Aradszky Lászlótól a temetésén, hogy nemsokára megy utánahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-koos-janos-azzal-bucsuzott-aradszky-laszlotol-temetesen-hogy-nemsokara-megy-utana.htmlKoós János és Aradszky László nagyon jó barátok voltak, és most már újra együtt vannak. Koós azzal búcsúzott annak idején Aradszkytól, hogy nemsokára megy utána. TV + Sztárok--Dér Heni bikiniben mutatta meg idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-der-heni-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlBámulatos testet villantott Dér Heni: bikinis fotóval kedveskedett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilonát 78 évesen is intim fotókkal bombázzák a hódolóihttp://www.life.hu/sztarok/20190305-medveczky-ilonat-78-evesen-is-intim-fotokkal-bombazzak-hodoloi.html78. születnapját ünnepli Medveczky Ilona. A táncművész elárulta, hogy még mindig sok a hódolója, sokan keresik fel a közösségi oldalakon sőt, van, aki intim fotót is küldött magáról. TV + Sztárok--Katalin hercegné és Meghan Markle hasonmásai eljátszották, hogyan verekszenek a hercegnékhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-katalin-hercegne-es-meghan-markle-hasonmasai-eljatszottak-hogyan-verekszenek.htmlAlison Jackson fotós megörökítette a két hercegnő cicaharcát: szerinte így verekszik Katalin és Meghan a palotában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.