Mádai Vivi elárulta, volt idő, amikor 25 kilóval nehezebb volt

terhesség fogyás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivi elárulta, volt olyan időszak az életében, amikor 25 kilóval nehezebb volt, mint most. A műsorvezető a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elmondta, miért szaladtak fel rá a kilók és arról is beszélt, hogyan tudta megőrizni a nőiességét.
Tényleg az vagy, amit megeszel? Ezért nem mindegy, mit viszel be a szervezetedbehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190306-az-vagy-amit-megeszel-ezert-nem-mindegy-mit-viszel-be-a-szervezetedbe.htmlA sokat hangoztatott szólások és mondások gyakran elvesztik tényleges értelmüket, pedig igazságtartamuk általában valami igazán lényegi dologra tapint rá. Az "az vagy, amit megeszel" mondás például minden korábbinál fontosabb mondanivalóval bír, az egészség- és testtudatos étkezés a 21. században ugyanis relevánsabb, mint valaha. Ez Zsír!OrigoAz alakja miatt nem engedték be Naomie Chaput plus size modellt egy szórakozóhelyrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190306-alakja-miatt-nem-engedtek-be-naomie-chaput-plus-size-modellt-egy-szorakozohelyre.htmlKövéreknek kívül tágasabb: ehhez hasonló gondolattal nem engedtek be egy amerikai plus size modellt egy Miamiban található night klubba. Naomie Chaput döbbenten állt a kidobók előtt, akik hazaküldték. Ez Zsír!--A vegetáriánus étrend és a vashiány: erre figyelj, ha nem eszel hústhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190301-a-vegetarianus-etrend-vashianyhoz-vezethet.htmlManapság egyre többen választják a vegetáriánus vagy éppen a vegán étrendet. A húsmentes, illetve az állati eredetű ételektől abszolút mentes táplálkozás azonban komoly tudatosságot és odafigyelést igényel, de még ezzel sem mindig biztosítható, hogy semmilyen hiányt ne szenvedjen a szervezetünk. Ez Zsír!OrigoCsempéssz több leveles zöldséget a napi étrendedbe – Finom, gyors és egészségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190304-egyel-tobb-leveles-zoldseget-finom-gyors-es-egeszseges.htmlSzinte hihetetlen, de van élet a rukkolán és a madársalátán kívül is. A leveles zöldségeket elsősorban nyersen, turmixként érdemes fogyasztani, de sokan vannak, akik nem kedvelik az így nyert egészséges leveket. Számukra megoldást jelenthet enyhe párolásuk és fűszerezésük. Ez Zsír!OrigoBrutális módszerrel edz Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190305-brutalis-modszerrel-edz-toth-vera.htmlTóth Vera brutális edzéstípust választott annak érdekében, hogy fitt legyen és formás idomokra tegyen szert. Ez Zsír!--Bemutatjuk 2018 legnagyobb átalakulói versenyének különdíjasaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20190304-bemutatjuk-a-az-ev-atalakuloi-verseny-kulondijasait.htmlLezárult a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjáték, amelyben 2018 legnagyobb átalakulóit kerestük. Három kategóriában – fogyás, izomtömeg-növelés, sportteljesítmény – lehetett jelentkezni, és rengeteg inspiráló sikertörténet érkezett. Az abszolút győztesek után most bemutatjuk a kategóriák különdíjasait. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.