Igazi sztárrá vált Zergi Borbála fotós 78 éves nagymamája, aki eleget téve unokája kérésének modellt állt egy sorozathoz. Az elkészült képeket mindenki imádja, Bori pedig elmesélte nekünk, hogyan zajlott a fotózás.

Zergi Borbála fotós rendhagyó módon fiatal lányok helyett a nagymamáját kérte fel egy divatanyag megörökítéséhez, fotói pedig hatalmas sikert arattak. A szuperNAGYI sorozatnak köszönhetően már az egész ország ismeri a nagymamáját, akinek nem újdonság, hogy a kamera kereszttüzében áll.
Már évek óta fotózom a nagyszüleimet a hétköznapi életükben, ezeket magamnak készítem emlékként. Az első felkapottabb sorozatom egy karácsonyi páros fotózás volt mamáról és papáról. Tervező barátnőmtől, Szigeti Vandától kértem el egy kabátot ehhez a közös sorozathoz, ezután jött az ötlet, hogy akár egyedül is lefotózhatnám őt egy divatanyaghoz, kicsit más aspektusba helyezve, amolyan divatikonként. Ebből lett a szuperNAGYI sorozat, amin Vanda akkori kabátkollekcióját láthatjátok a nagyimon" – mesélte nekünk Bori.

Azt is elárulta, hogy a nagymamája nagyon élvezte a fotózást, valamint arról is beszélt, milyen nagyi ő a hétköznapokban. „Nem öltözködik annyira lazán, mint a szuperNAGYI sorozatban, de modern, mai ruhákat szeret hordani. Vidéken, egy kis parasztházikóban élnek a nagypapámmal. A mamám mindig is nagyon vicces, laza nő volt, szereti a szép ruhákat, ékszereket. Ha náluk járok, mindig jókat beszélgetünk, és sokat nevetünk” – mesélte Bori. Hozzátette, a tervező, Szigeti Vanda imádta az elkészült sorozatot, ahogy az egész ország.

Kattints a képre és nézd meg a szuperNAGYI-ról készült divatfotókat!

Fotó: Zergi Borbála/borcsaphoto.com