Jennifer Lopez különleges jegygyűrűje elképesztő összegbe kerülhetett

Forrás: Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: Getty Images/Frazer Harrison -
fashion week jegygyűrű eljegyzés Jennifer Lopez gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meseszép gyűrűvel jegyezte el Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguez. Egy ékszerszakértő elárulta, hogy mennyibe kerülhetett a különleges darab. 

Ahogy mi is megírtuk: Jennifer Lopezt eljegyezte szerelme, Alex Rodriguez. Az énekesnő egy meseszép jegygyűrűt kapott, amelynek értéke a becslések szerint az 1 millió dollárt is meghaladhatja. Ez forintba átszámolva akár 280 millió forintot is jelenthet.

Az Etonline-nak Kathryn Money, a Brilliant Earth ékszercég stratégiai és értékesítési alelnöke elmondta, hogy egy nagyon különleges, 12–15 karátos smaragdról van szó, amely fehérarany vagy platina foglalatot kapott. Mint mondta: manapság nagyon divatosak a szögletes kövek.

A gyűrű elegáns egyszerűsége lehetővé teszi, hogy bármihez viselni tudja a sztár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Még mindig hódít a műbőr: mutatjuk a legtrendibb darabokathttp://www.life.hu/trend/20190311-meg-mindig-hodit-a-mubor-mutatjuk-a-legtrendibb-darabokat.htmlA műbőr nemcsak télen szuper viselet, de az átmeneti szezonokban is kifejezetten praktikus. Az idei tavaszi időszakban ráadásul szuper színek, minták és fazonok várnak benneteket. Mutatjuk a hazai fast fashion üzletek kínálatát! TrendOrigoKáprázatosan fest Geszler Dorottya – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190311-kaprazatosan-fest-geszler-dorottya.htmlGeszler Dorottya fantasztikusan néz ki: ezúttal egy testhezálló fekete ruhában mutatta meg magát. Trend--Profi smink, fodrászat, manikűr, hála és mosoly: egy különleges nőnap a hajléktalanszállónhttp://www.life.hu/trend/20190311-profi-smink-fodraszat-manikur-hala-es-mosoly-egy-kulonleges-nonap-a-hajlektalanszallon.htmlSzépségszalonná alakult a Baptista Szeretetszolgálat Maglódi úti szolgáltató centruma egy napra. Nőnap alkalmából profi sminkesek, fodrász, manikűrösök, masszőr és hennafestő szolgáltatásai közül válogathattak az otthontalan vendégek. De volt ruhabörze, tombola, szerencsekerék és finom falatok is. A levegőben szálló púder és hajlakk illatában a hangulat éppen olyan volt, mint egy olyan szépségszalonban, ahová fizető vendégek érkeznek. A rendezvény háziasszonya Polgár Tünde volt. A Life.hu Jobb ember leszek! kampányának márciusi kihívásában is a segítségnyújtásra szeretnénk felhívni a figyelmet. TrendOrigoZergi Borbála fotósnak a 78 éves nagymamája állt modellt: az egész ország imádja http://www.life.hu/trend/20190311-zergi-borbala-fotosnak-78-eves-nagymamaja-allt-modellt-az-egesz-orszag-imadja.htmlIgazi sztárrá vált Zergi Borbála fotós 78 éves nagymamája, aki eleget téve unokája kérésének modellt állt egy sorozathoz. Az elkészült képeket mindenki imádja, Bori pedig elmesélte nekünk, hogyan zajlott a fotózás. Trend--Kövekből kirakott melltartóba bújt Izabel Goulart modellhttp://www.life.hu/trend/20190311-kovekbol-kirakott-melltartoba-bujt-izabel-goulart-modell.htmlIzabel Goulart a riói karneválhoz illő extrém szettbe bújt. Trend--Heti trendjelentés: a 60 éves Sharon Stone a világ legszebb nőjehttp://www.life.hu/trend/20190308-heti-trendjelentes-szerepel-benne-sharon-stone-julianne-moore-cate-blanchett.htmlA héten izgalmas pillanatokban volt részünk a vörös szőnyegen: álomszép outfitek, de óriási csalódások is voltak. Mutatjuk a legemlékezetesebb ruhákat! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.