44 évesen babát tervez a Groovehouse énekesnője, Judy

Judy testvér Groovehouse Kis Judy gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnője, Judy elárulta, 44 évesen is szívesen vállalna be egy második babát, de ha nem jön össze a gyermekáldás, a párjával akkor sem keserednek el.

A Groovehouse énekesnője, Judy 44 éves, de még szeretné kisiskolás lányát, Maját megajándékozni egy kistestvérrel. Férjével, Balázzsal komolyan próbálkoznak, de ha esetleg nem adatik meg nekik a további családbővítés, akkor sem keserednek el.

Nekem egy, Balázsnak két testvére van, és szerintem nagyon jó dolog, ha van. Szeretnék Majszinak is egy kistesót, ő meg még jobban. Viszont 44 éves vagyok, szóval azért nem bánnám, ha emiatt most fordítva lenne, és én lennék Balázs-korú, 32 éves. (...) Nem hiszek a véletlenekben. Ha nem jön a kistesó, akkor annak úgy kell lennie. Szerencsére Balázs is ugyanígy vélekedik. Elfogadjuk, és boldogok vagyunk így is, úgy is" – nyilatkozta a Borsnak.

Judy 44 évesen is babát szeretne Fotó: Kis Áron
Névtelenül vallottak a párok: ilyen problémákat okoznak az anyagiakhttp://www.life.hu/csalad/20190317-nevtelenul-vallottak-a-parok-ilyen-problemakat-okoznak-az-anyagiak.htmlKutatások szerint a párok legtöbbször a pénzügyeken veszekednek. Vannak, akik ezt az interneten is megosztják. Tényleg egészen képtelen szituációk is előfordulnak. CsaládOrigoÍgy imádja "flegma, bunkó, buflák" kutyáját Tóth Verahttp://www.life.hu/csalad/20190317-igy-imadja-flegma-bunko-buflak-kutyajat-toth-vera-enekesno.htmlÖt éve van Tóth Veránál az egyik kutyája, az énekesnő pedig ennek alkalmából tette közzé nagyon aranyos posztját. CsaládOrigoÉdesapja haláláról beszélt ByeAlexhttp://www.life.hu/csalad/20190317-edesapja-halalarol-beszelt-byealex-eloado.htmlNégy évvel ezelőtt veszítette el édesapját ByeAlex. A zenész most elmondta, mit érzett akkor: úgy véli, bár jó viszonyban voltak, lelkileg annyira más síkon mozogtak, hogy talán ezért nem élte meg fájó tragédiaként a halálát. CsaládOrigoGyerekeket mentett meg szerveivel az agyhalott kislány, Ellahttp://www.life.hu/csalad/20190317-gyerekeket-mentett-meg-szerveivel-az-agyhalott-kislany-ella.htmlElla, a tízéves agyhalott kislány szervei öt beteg gyereket mentettek meg a haláltól, így a szülei a gyászban mégis találtak egy kis megnyugvást. CsaládOrigoLuxusprostituált volt, ma a női egyenjogúságért harcol – Ő az örök fiatal Barbiehttp://www.life.hu/csalad/20190311-luxusprostitualt-volt-ma-a-noi-egyenjogusagert-harcol-o-az-orok-fiatal-barbie.htmlBarbie 60 éve ugyanolyan szép és fiatal; nincs egyetlen ránca sem, és a haja is épp olyan dús – ha épp nem vágatta divatosan kopaszra. Természetesen nem is várhatnánk el mást egy olyan babától, amely a 20. század közepén férfiak szexuális fantáziáját volt hivatott megmozgatni. Barbie azonban már rég kinőtte a sztereotip szexbomba skatulyáját, ez alkalomból pedig születésnapi zsúrt tartott a magyarországi Mattel. CsaládOrigoKiss Ramóna az anyaságról vallott: kisfia érkezése megváltoztatta a fontossági sorrendethttp://www.life.hu/csalad/20190314-kiss-ramona-az-anyasagrol-vallott.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté életében a legfontosabb a kisfiuk: Noé érkezése minden fontossági sorrendet megváltoztatott. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.