Felgyorsultak az események Rubint Rella körül. A fiatal lány a napokban osztotta meg eljegyzésének hírét, ám az is kiderült, hogy szerelmét, Novothny Soma focistát Dél-Koreába hívták játszani. Most egy videóban elárulta, ő is vele tart-e. 

A napokban osztotta meg eljegyzésének hírét Rubint Rella. Ám a fiatal lánynak nem ez az egyetlen változás az életében. Vőlegénye, Novothny Soma Dél-Koreában focizik tovább. Így az is kérdés volt, hogy Rella vele tart-e, vagy távkapcsolatban élnek tovább. 

Rella közzétett egy vlogbejegyzést, amelyben nemcsak a kapcsolatuk főbb állomásait eleveníti fel könnyes szemmel, hanem azt is elmondta, mi történik ezután. 

„Ezek olyan érzelmek, olyan el nem múló szerelem, ami nagyon-nagyon kevés van, és igazából mi sem hisszük el, hogy létezik. És ezért érdemes mindent feltenni. Hiszek a sorsban, hiszek a lehetőségekben, hiszem, hogy ez nem csak elénk csöppent, az életünk szerintem már előre meg van írva, és tudom, hogy ha jön egy ilyen alkalom, akkor ezt ki kell használni” – mondta a videóban Rella. 

„Ki kell költöznünk, itt vannak a csomagjaink összerakva, de még bőven van mit elpakolni” – folytatta a fiatal lány. Még van néhány elintéznivalója, mielőtt elutazik, de az már biztosnak tűnik: szerelmével tart Dél-Koreába.