Kiderült, Rubint Rella Dél-Koreába költözik-e

Forrás: Rubint Rella/Instagram -
Rubint Réka eljegyzés párkapcsolat Dél-Korea utazás szerelem költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felgyorsultak az események Rubint Rella körül. A fiatal lány a napokban osztotta meg eljegyzésének hírét, ám az is kiderült, hogy szerelmét, Novothny Soma focistát Dél-Koreába hívták játszani. Most egy videóban elárulta, ő is vele tart-e. 

A napokban osztotta meg eljegyzésének hírét Rubint Rella. Ám a fiatal lánynak nem ez az egyetlen változás az életében. Vőlegénye, Novothny Soma Dél-Koreában focizik tovább. Így az is kérdés volt, hogy Rella vele tart-e, vagy távkapcsolatban élnek tovább.

Rella közzétett egy vlogbejegyzést, amelyben nemcsak a kapcsolatuk főbb állomásait eleveníti fel könnyes szemmel, hanem azt is elmondta, mi történik ezután.

„Ezek olyan érzelmek, olyan el nem múló szerelem, ami nagyon-nagyon kevés van, és igazából mi sem hisszük el, hogy létezik. És ezért érdemes mindent feltenni. Hiszek a sorsban, hiszek a lehetőségekben, hiszem, hogy ez nem csak elénk csöppent, az életünk szerintem már előre meg van írva, és tudom, hogy ha jön egy ilyen alkalom, akkor ezt ki kell használni” – mondta a videóban Rella.

„Ki kell költöznünk, itt vannak a csomagjaink összerakva, de még bőven van mit elpakolni” – folytatta a fiatal lány. Még van néhány elintéznivalója, mielőtt elutazik, de az már biztosnak tűnik: szerelmével tart Dél-Koreába.

Eke Angélának koldulnia kellett Párizsbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190311-eke-angelanak-koldulnia-kellett-parizsban.htmlNem mindennapi történettel rukkolt elő Eke Angéla a Pénzt vagy éveket! című műsorban. Elárulta, hogy párizsi nyaralása alkalmával kénytelen volt koldulni. UtazásOrigoÚttörő felfedezés: kiderült, mi van a Nagy Kék Lyukbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190311-uttoro-felfedezes-kiderult-mi-van-a-nagy-kek-lyukban.htmlLázban tartotta a kutatókat a Belize-ben található Nagy Kék Lyuk. Most úttörő felfedezést tettek, kiderült, mi található benne. Utazás--Judy fekete fürdőruhában napozik – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190311-judy-fekete-furdoruhaban-napozik.htmlGyönyörű helyen nyaralt Judy: fekete, szexi fürdőruhában mutatta meg, hogyan napozik. UtazásOrigoBurning Man: a világ egyik leghíresebb fesztiválja képekben (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20190311-burning-man-a-vilag-egyik-leghiresebb-fesztivalja-kepekben-18.htmlSokak vágyálma, hogy eljussanak a világ egyik leghíresebb fesztiváljára, a Burning Manre. A nevadai sivatag perzselő homokján elszabadulnak a gátlások. Utazás--Fél évet külföldön töltött Hegyi Dávid énekes, egy hajón dolgozotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190308-fel-evet-kulfoldon-toltott-hegyi-david-enekes-egy-hajon-dolgozott.htmlImád utazni Hegyi Dávid énekes, így egy számára tökéletes munkalehetőség adódott az életében. Fél évig egy hajón dolgozott. Utazás--82 ember rekedt a sífelvonóban az osztrák–német határnálhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190308-82-ember-rekedt-a-sifelvonoban-az-osztrak-nemet-hatarnal.htmlÁramszünet miatt leállt egy sífelvonó a német–osztrák határ osztrák oldalán. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.