Együtt kirándult Dobogókőn Majka családja

Forrás: Instagram/Majka -
Majoros Hajnalka gyerekek család Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és családja Dobogókőn kirándultak.

A jó időt kihasználva kirándulni indult Dobogókőre a Majoros család. Ezúttal Hajnalka testvére és az ő gyermekei is csatlakoztak a túrához. Bár a természet épp csak most kezd ébredezni, az erdő így is csodaszép volt és biztosan jót tett nekik a friss levegő.

A közösségi oldalon néhány közös fotót is megosztottak.

Egy szál alsónadrágban pózol Liu Shaolin Sándor – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-egy-szal-alsonadragban-pozol-liu-shaolin-sandor.htmlLiu Shaolin Sándor alsónadrágra vetkőzött. TV + Sztárok--Rubint Rellát reggel fotózták: csak a paplan takarja a bájaithttp://www.life.hu/sztarok/20190321-rubint-rellat-reggel-fotoztak-csak-a-paplan-takarja-a-bajait.htmlRubint Rella bájait csak a paplan takarja friss fotóján. TV + SztárokOrigoAz RTL Klub sorozatából kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia sikereket ért el Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-az-rtl-klub-sorozatabol-kirugott-szineszno-ubrankovics-julia-sikereket-ert-el-amerikaban.htmlA Tanár című sorozatból kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia visszatért Amerikába: valóra vált az álma. TV + SztárokOrigoKét napra eltűnt az x-faktoros Vincefi Sheilahttp://www.life.hu/sztarok/20190321-ket-napra-eltunt-az-x-faktoros-vincefi-sheila.htmlA tavalyi X-Faktorban feltűnt Vincefi Sheila nagyon ráijesztett a barátaira: napokig nem adott életjelet magáról. TV + SztárokOrigoLisa Marie Presley szerint Michael Jackson fantasztikus szerető volthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-lisa-marie-presley-szerint-michael-jackson-fantasztikus-szereto-volt.htmlMióta bemutatták a Michael Jackson pedofil ügyeit feldolgozó Leaving Neverland című dokumentumfilmet, a pop királyának megítélése teljesen megváltozott. Jacko egykori felesége, Lisa Marie Presley állítólag fantasztikus szeretőnek tartotta a férjét. TV + Sztárok--Palik László nagyon fájlalja, hogy nem lehet a felesége, Marsi Anikó kórházi ágyánálhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-palik-laszlo-nagyon-fajlalja-hogy-nem-lehet-felesege-marsi-aniko-korhazi-agyanal.htmlPalik László elárulta, nagyon nehéz napokat él át, és rettentően bántja, hogy nem lehet a felesége, Marsi Anikó mellett, akinek eltört a combcsontja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.