Bochkor Gábor nem tudja megszokni, hogy hétvégi apuka lett

Forrás: ATV -
Várkonyi Andrea Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor a Várkonyi Andreával történt szakítást már elfogadta, de azon nem tudja túltenni magát, hogy hétvégi apuka lett.

"A kapcsolatot már le tudtam zárni magamban, de azt még nem, hogy nem élek együtt a lányommal. Szerintem ezt nem is lehet" – jelentette ki Bochkor az RTL Klub Reggelijében.

"Korábban családban éltem, de most otthon vagyok egyedül. Ezt meg lehet szokni, és a legjobbat lehet adni, most éppen új szobát csinálunk Nórinak. Kapott egy nagyobbat. Bútorboltokba járunk és tapétákat nézünk, de ez tök jó, mert van közös projektünk. Még benne vagyok abban, hogy új típusú kapcsolatot alakítsak ki a lányommal. Borzalmasan nehéz volt megszokni azt, hogy nincs az a hármas, nincs az a családfeeling. Azt is nagyon nehéz volt megszokni, hogy a lányom mintha vendégségbe érkezne hozzám. Hogy le van adva, majd el lesz víve. Az nagyon brutális, de szépen jövünk bele" – tette hozzá, és azt is, hogy még egy éve se hitte volna, hogy ilyen helyzetbe kerül.

Forrás: ATV

"Finoman azt lehet mondani, meglepetés ért, de ebbe az embernek bele kell állnia. Nincs mese! Ezt tudni kell kezelni, viselni, a mélypontokat átélni, és azokból újra felemelkedni. Dolgoztam magamon, ugye ott volt a munkám, aztán jött a munkám vége, de azt már rutinnal kezeltem. Mellesleg annak, hogy most éppen nem dolgozom, az a pluszhozadéka, hogy többet tudok lenni a lányommal. Korábban, a hajnalozás miatt nem tudtam volna suliba vinni, most viszont elő szokott fordulni, hogy hét közben is nálam alszik, és reggel elviszem az iskolába. Most az én lelkemben is kezd beindulni, hogy ez a helyzet normalizálódhat. Az ő lelke rendben van" – idézi Bochkort a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.