Apró trükkel leplezte várandósságát a 12. hétig Tücsi

Tücsi pocak Aryee Claudia Dedei várandós titok várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei a 12. hétig titkolta várandósságát. Közösségi oldalán most elárulta, mi volt az apró trükk. 

Nemrégiben hozta világra első gyermekét Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei. Most közösségi oldalán azt is elárulta, hogy a 12. hétig titkolta áldott állapotát, sőt azt is megsúgta, mi volt a trükkje.

„Nosztalgiázom... Ez az első olyan kép, ahol látszik a kisMuki. Persze itt még olyan kis pindurka volt, hogy mindig behúztam a hasam. Ezt csináltuk a 12. hétig, de örülök, hogy készítettünk ilyen fotót is, most jó visszanézni” – írta bejegyzésében Tücsi, aki még mindig oszt meg magáról várandós fotókat. Láthatóan nagyon élvezte a 9 hónapot.

Curtis nem élné túl, ha miatta baja lenne a gyerekénekhttp://www.life.hu/csalad/20190325-curtis-nem-elne-tul-ha-miatt-baja-lenne-a-gyermekenek.htmlCurtis néhány hónap múlva apa lesz, de sokan aggódnak a gyermeke miatt, mivel ő még akkor fogant, amikor a rapper kicsapongó életet élt. CsaládOrigoDiana és Károly válása nem úgy történt, ahogy a hírekben szerepelthttp://www.life.hu/csalad/20190324-diana-es-karoly-valasa-nem-ugy-tortent-ahogy-a-hirekben-szerepelt.htmlA királyi család egyik életrajzírója, Ingrid Sewell azt állítja, Diana és Károly válása nem úgy történt, ahogy a hírekben szerepelt. Olyannyira, hogy mindketten sírtak, amikor aláírták a válási papírokat 1996-ban: tehát sokkal érzelmesebben zajlott az egész, mint amit a külvilág felé kommunikáltak belőle. Család--Kamarás Iván a legnagyobb kritikusának az édesanyját, Uhrik Teodóra táncművészt tartjahttp://www.life.hu/csalad/20190322-kamaras-ivan-legnagyobb-kritikusanak-edesanyjat-uhrik-teodora-tancmuveszt-tartja.htmlÉdesanyjával, Uhrik Teodóra Kossuth-díjas táncművésszel kóstolt bele először a művészéletbe Kamarás Iván. A színész a legnagyobb kritikusának az édesanyját tartja. Szoros kapcsolatukról meséltek. Család--Teljesítetted a szemétszedős kihívást? Küldd el nekünk a fotódat!http://www.life.hu/csalad/20190322-teljesitetted-a-szemetszedos-kihivast-kuldd-el-nekunk-a-fotodat.htmlRemek kezdeményezés van napirenden, amely lényegében egy értelmesebb céllal kezdett internetes kihívás. Az előző évek netes akcióival szemben ennek valódi értéke, közösségformáló hatása van. A „szemétszedős" előtte-utána képek rengeteg embert ösztönöztek már arra, hogy az élhetőbb (lakó)környezetükért tegyenek, segítve ezzel nem csupán többi embertársukat, de a természetet is. CsaládOrigoÚjra megnősül Győrfi Pálhttp://www.life.hu/csalad/20190323-ujra-megnosul-gyorfi-pal-feleseget-adriennt-veszi-el-ujra.htmlTíz év után, idén tavasszal Isten színe előtt is örök hűséget fogad egymásnak Győrfi Pál és neje, Adrienn. A Mentők szóvivője szeretné, ha a mennyországban is egy pár lehetnének majd, így a tíz évvel ezelőtti polgári esküvőjüket egyházi szertartással is megpecsételik. CsaládOrigoBochkor Gábor nem tudja megszokni, hogy hétvégi apuka letthttp://www.life.hu/csalad/20190323-bochkor-gabor-nem-tudja-megszokni-hogy-hetvegi-apuka-lett.htmlBochkor Gábor a Várkonyi Andreával történt szakítást már elfogadta, de azon nem tudja túltenni magát, hogy hétvégi apuka lett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.