Harmadik gyermekével várandós a 44 éves Alanis Morissette

anyaság Alanis Morissette várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babát vár a 44 éves Alanis Morissette.

Babát vár Alanis Morissette. A 44 esztendős énekesnőnek és férjének, Mario Treadway-nek már van két gyermeke: Ever nyolc-, Onyx pedig kétéves.

Az örömhírt a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal az énekesnő. A képen jól látszik, hogy már igen nagy a pocakja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

so much NEWness... ❤️❤️❤️❤️

Alanis Morissette (@alanis) által megosztott bejegyzés,

Nagy a szülői felelősség – A névválasztás és becézés ördögi körehttp://www.life.hu/csalad/20190324-nagy-a-szuloi-felelosseg-a-nevvalasztas-es-becezes-ordogi-kore.htmlValószínűleg a legtöbben mosolyra húzzák a szájukat, ha olyan nevekkel találkoznak, mint Vég Béla vagy Kandisz Nóra. A poénosnak szánt névválasztás viszont egy életre kellemetlenné teheti a bemutatkozást. Ugyanakkor önbizalommal is felruházhatja például a Bátorokat, amikor önmagukat a nevükkel definiálják. Nem mindegy tehát, milyen nevet választunk gyermekeinknek. CsaládOrigoJulia Roberts nem engedi a gyerekeinek, hogy használják a Facebookothttp://www.life.hu/csalad/20190326-julia-roberts-nem-engedi-gyermekeinek-hogy-hasznaljak-a-facebookot.htmlMeglepő dolgot árult el Julia Roberts egy interjúban: nem engedi gyermekeinek, hogy a Facebookot használják. Család--Csipkeruhában mutatta meg babapocakját Cserháti Tamara – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190325-csipkeruhaban-mutatta-meg-babapocakjat-cserhati-tamara.htmlGyönyörű csipkeruhában pózol a második gyermekével várandós Cserháti Tamara. CsaládOrigoKamarás Iván a legnagyobb kritikusának az édesanyját, Uhrik Teodóra táncművészt tartjahttp://www.life.hu/csalad/20190322-kamaras-ivan-legnagyobb-kritikusanak-edesanyjat-uhrik-teodora-tancmuveszt-tartja.htmlÉdesanyjával, Uhrik Teodóra Kossuth-díjas táncművésszel kóstolt bele először a művészéletbe Kamarás Iván. A színész a legnagyobb kritikusának az édesanyját tartja. Szoros kapcsolatukról meséltek. Család--Bochkor Gábor nem tudja megszokni, hogy hétvégi apuka letthttp://www.life.hu/csalad/20190323-bochkor-gabor-nem-tudja-megszokni-hogy-hetvegi-apuka-lett.htmlBochkor Gábor a Várkonyi Andreával történt szakítást már elfogadta, de azon nem tudja túltenni magát, hogy hétvégi apuka lett. CsaládOrigoEgyütt kirándult Dobogókőn Majka családjahttp://www.life.hu/csalad/20190321-egyutt-kirandult-dobogokon-majka-csaladja.htmlMajka és családja Dobogókőn kirándultak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.