Nekiestek a fórumozók egy apának, aki szerint az anyának kellene fizetnie a tápszert

Forrás: Dreamstime -
szoptatás család anya fórumozó tápszer apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekiestek az internetezők annak az apukának, aki arra kérte a feleségét, fizesse saját maga a gyermekük tápszerét.

Hatalmas vita robbant ki az egyik internetes fórumon. Az történt ugyanis, hogy egy férj elmesélte a fórumozóknak, hogy a felesége mennyire kiakadt rá az után, hogy arra kérte őt, ha már nem szoptat, fizesse saját maga a gyermek tápszerét.

Az apuka részletesen is kifejtette, mi történt. A felesége hat hónapig szoptatott, majd azzal az indokkal, hogy teljesen kivan, abba akarja hagyni az anyatejes táplálást és tápszerre vált.

Az apuka szerint az anyukának kellene fizetnie a tápszert Forrás: Dreamstime

Úgy gondolom, ha ok nélkül ezt csak így kitalálta, akkor innentől kezdve fizesse ő maga a tápszert. Ő maga hozta meg ezt a döntést, beleszólásom sem volt, pedig nagyon rosszul állunk anyagilag. És még ő nevez engem s*ggfejnek..." – idézi a férfi szavait a Mamamia.

Ekkor tört ki a botrány: a felhasználók nagy része nekiesett a férfinak, mondván, az ő gyereke is kicsi, és egyébként is, hogy mondhat olyat, hogy ok nélkül hagyta abba a szoptatást a felesége...

5 tulajdonság, amelyek nélkül nem nevezheted magad felnőttnekhttp://www.life.hu/csalad/20190327-5-tulajdonsag-ami-nelkul-nem-lehetsz-felnott.html„Azzal, hogy elmúltál 18, még nem lettél felnőtt." Ezt mind hallottuk már, de gondolnád, hogy az emberek többsége harmincon túl sem tekinthető teljes értékű felnőttnek? Bizony számtalan gyermeki vonással rendelkező, az önálló életvitelre képtelen, munkájában és magánéletében szétszórt, felelősséget nem vállaló ember szaladgál az utcán. CsaládOrigoItt az első közös fotó Tücsi családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20190329-itt-az-elso-kozos-foto-tucsi-csaladjarol.htmlTücsi most először posztolt egy olyan fotót a közösségi oldalára, amelyen a párjával és újszülött gyermekével együtt láthatóak. Család--Szépen gömbölyödik Curtis kedvesének babapocakjahttp://www.life.hu/csalad/20190329-szepen-gombolyodik-curtis-kedvesenek-babapocakja.htmlElső gyermeküket várja Curtis és kedvese, Kriszti. A kismama most megmutatta, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja. CsaládOrigoTudástár szülőknek: 1–15 éves kor között ezeket kell megtanítanod a gyermekednekhttp://www.life.hu/csalad/20190326-ezeket-kell-megtanitanod-1-15-eves-kor-kozott-gyerekednek-szulokent.htmlA szülőkre rendkívül nagy teher nehezedik, mivel gyermekük veleszületett temperamentumához igazodva kell tanácsokkal, tudással és felismerésekkel ellátniuk, hogy később megfelelő érzelmi, értelmi és gyakorlati tudással felvértezve nézhessenek szembe a nagyvilággal. Elengedhetetlen azonban, hogy gyermekeikkel szembeni elvárásaikat a csemeték életkorához igazítsák. Ebben segítünk most. CsaládOrigoNagy a szülői felelősség – A névválasztás és becézés ördögi körehttp://www.life.hu/csalad/20190324-nagy-a-szuloi-felelosseg-a-nevvalasztas-es-becezes-ordogi-kore.htmlValószínűleg a legtöbben mosolyra húzzák a szájukat, ha olyan nevekkel találkoznak, mint Vég Béla vagy Kandisz Nóra. A poénosnak szánt névválasztás viszont egy életre kellemetlenné teheti a bemutatkozást. Ugyanakkor önbizalommal is felruházhatja például a Bátorokat, amikor önmagukat a nevükkel definiálják. Nem mindegy tehát, milyen nevet választunk gyermekeinknek. CsaládOrigoCuki fotót posztolt a kisfiáról Kiss Ramónahttp://www.life.hu/csalad/20190327-cuki-fotot-posztolt-kisfiarol-kiss-ramona.htmlKiss Ramóna posztolt egy tündéri fotót a kisfiáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.