Bruce Willis eladja tengerparti luxusotthonát, elképesztően néz ki – Fotók

Forrás: Northfoto -
Parrot Cay Bruce Willis ház luxus otthon tengerpart eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is szeretnél teknősökkel úszni, a saját fádról enni a kókuszt? Mindezt egy luxusotthonban? Bruce Willis mindezt átélhette a Parrot Cay-szigeten található otthonában, amelyet most eladásra kínál elképesztő összegért. 

Elképesztő összegért, 33 millió dollárért, azaz több mint 9 milliárd forintért kínálja eladásra a Parrot Cay-szigeten található luxusotthonát Bruce Willis. Feleségével, Emma Heming-Willisszel imádták a házat.

Szemet gyönyörködtető kis kuckó Forrás: Northfoto

Egy alkalommal elmondták, hogy Willis rendkívüli módon élvezte, hogy itt teljesen névtelenül töltheti a mindennapjait. Gyermekeik láthatták a teknősöket, a saját kókusz- és papajafájukról falatozhattak.

Medencéjük is van Forrás: Northfoto

A házban egyébként 5 hálószoba található, de kap itt helyet 2 háromszobás vendégház, medence, röplabdapálya, játszótér és egy árnyas jógapavilon is.

A vendégeknek is bőven jut hely Forrás: Northfoto

De természetesen egy hatalmas birtok is tartozik hozzá. Aki megveszi a mesés házat, bizonyára csodás pillanatokat tölt majd el itt.

Itt bizonyára nincsenek álmatlan éjszakák Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.