Meghan Markle szülése sokban eltér majd Katalinétól: kevésbé lesz nyilvános és hétköznapi.

Harry és Meghan első gyermeke hamarosan megszületik, várhatóan a hónap végén vagy május elején érkezik. Azt már tudjuk, hogy Meghan nem akarja Katalint másolni, ezért nem ugyanazon a klinikán fogja világra hozni a picit.

Meghan és Harry első közös gyermekének születése nem lesz hétköznapiForrás: GETTY IMAGESSAMIR HUSSEIN

Ami azonban ugyanolyan lesz, az a születés utáni rituálé, ezt ugyanis a királyi családi hagyomány megköveteli. Harry feladata a gyermeke világrajövetele után az lesz, hogy tájékoztassa a családot, pontosabban elsőként a királynőt az eseményekről. Egy titkosított telefonon kell felhívnia Erzsébetet, és közölnie a gyermek nemét. Azért őt kell mindenki előtt először felhívni, mert ő a család feje. Másban azonban nem lesz hasonlóság, mivel Harry és Meghan gyermeke közvetlenül nem számít trónörökösnek, jóval privátabb szülést szeretnének, mint amilyen Kataliné volt. Az sem biztos, hogy a szülés után megmutatják a gyermeket a nyilvánosságnak. 
Meghan nagyon aggódik gyermeke egészségéért, hiszen 37 éves, idegességét meditációval próbálja enyhíteni. A hírek szerint a hercegné mindenféle újfajta módszerben hisz, úgymint a hangterápia és a légzéstechnika. Spirituálisan és mentálisan is készül a baba érkezésére, különböző technikákkal – írja a The Sun.