Megszületett Josh kislánya

baba gólyahír Josh apa megszületett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Szarvas József, azaz Josh első gyermeke. A jó hírről a közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit.

Szarvas József, ismertebb nevén Josh, még 2014-ben vette feleségül kedvesét, Szilvit, most pedig megszületett a pár első gyermeke. Az énekes a közösségi oldalán tájékoztatta a gólyahírről a rajongóit. A bejegyzéssel együtt egy tündéri fotót is posztolt, amelyen a kicsi keze látszódik.

2019. 04. 02. Amikor megváltozott az egész életünk! Megkaptuk az élet legdrágább kincsét, a legszebb ajándékot e földi életben. Erre nincsenek szavak, vagy érzések. Egyszerűen meghoztad a fényt, az értelmet és a csodát az életünkbe. Örök életemben hálás leszek neked édes drága kicsi lányom, hogy mi lehetünk a szüleid. Ezerszer elképzeltem, milyen lesz majd, ha végre megláthatlak és magamhoz ölelhetlek, de sosem hittem, hogy ilyen földöntúli szeretetet lehet érezni. Isten Hozott Gyönyörű Kicsi Lányunk! A világon mindennél jobban szeretünk Téged!”

Meghan Markle gyerekkoráról mesélt egy tévéműsorban Ed O'Neill színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-meghan-markle-gyermekkorarol-meselt-egy-tevemusorban-ed-oneill-szinesz.htmlEd O'Neill színész egy tévéshow-ban elárulta, Meghan Markle gyerekként szinte mindig jelen volt az Egy rém rendes család című sorozat forgatásán, édesapja volt ugyanis az egyik operatőr. TV + Sztárok--Gregor Bernadett többé nem hajlandó a magánéletéről beszélnihttp://www.life.hu/sztarok/20190403-gregor-bernadett-tobbe-nem-hajlando-a-maganeleterol-beszelni.htmlGregor Bernadett elárulta, már lelkileg is jól van a válása után. Azt pedig, hogy Jászai Mari-díjjal jutalmazták munkásságát, még most is alig hiszi el. TV + SztárokOrigoAmbrus Attilának sokba került, hogy elvették a jogosítványát: 1 milliónál tarthttp://www.life.hu/sztarok/20190403-ambrus-attilanak-sokba-kerult-hogy-elvettek-a-jogositvanyat-1-millional-tart.htmlAmbrus Attilától ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát, ami azon kívül, hogy nagyon megnehezítette az életét, meg is rövidítette a celebet: már 1 milliót bukott rajta. TV + Sztárok--Törőcsik Mari egészségére a férje halála nyomta rá a bélyegéthttp://www.life.hu/sztarok/20190403-torocsik-mari-egeszsegere-a-ferje-halala-nyomta-ra-a-beleyget.htmlTörőcsik Mari fogadott unokája, Járai Máté nyilatkozott nagymamája állapotáról. Elárulta, hogy a színművésznő majd' belehalt férje halálába, ez nyomhatta rá a bélyegét az egészségére is. TV + Sztárok--Hosszú Katinka a válásáról nyilatkozott: így érzi most magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190402-hosszu-katinka-a-valasrol-nyilatkozott.htmlHosszú Katinka ritkán beszél a válásáról, most azonban mégis kivételt tett. TV + Sztárok--Michael Jackson áldozata hibázott a molesztálás pontos időpontjának megadásávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-michael-jackson-aldozata-hibazott-a-molesztalas-pontos-idopontjanak-megadasaval.htmlMichael Jackson áldozatai dokumentumfilmben számoltak be az őket ért bántalmazásokról, azonban az énekes életrajzírója észrevett egy hibát, amit a rendező is elismert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.