Gáspár Laci és Nikolett minden szerdán randinapot tartanak

Nikolett párkapcsolat gyerekek család Gáspár Laci szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét éve ismerkedett meg szerelmével, Nikivel Gáspár Laci. Elárulták, mi a módszerük arra, hogy ennyi idő után is fenntartsák a lángolást. 

„A kapcsolatunk elején valahogy mindig úgy alakult, hogy szerdánként értem rá, akkor tudtunk találkozni. Ez hét évvel ezelőtt volt, és megtartottuk ezt a szokásunkat, a szerda csak a mienk, az a mi randinapunk” – mesélte a Blikknek Gáspár Laci, aki hét évvel ezelőtt ismerte meg szerelmét, Nikolettet.

Fontosnak tartják, hogy odafigyeljenek egymásra, ezen a napon együtt ebédelnek, de olyan is előfordul, hogy egész napos kirándulást szerveznek.

Gáspár Laci és Niki fenntartják a lángolást Forrás: Instagram/Niki Gáspár

Gáspár Laci azt is elárulta, hogy Nikolett hozta elő a romantikus oldalát. „A kedvéért megtanultam főzni. Volt olyan alkalom, hogy egyedül vártam otthon, Noel a nagyszülőknél volt, én meg különleges vacsorát készítettem neki, jó borral és zenével. Szereztem be finom olajokat, gyertyákat, majd megmasszíroztam egy hosszú nap után” – fogalmazott az énekes. Megsúgta: Nikolett is ugyanúgy kényezteti őt.

Hiszik, hogy ha ők boldogok, a gyermekeik is azok, és látják, hogy érdemes keresni az igaz szerelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.