Zaklatják a kommentelők Szécsi Debórát, a rádiós műsorvezető, Cooky kedvesét. A kismamát azért bántják, mert még nem látszik a babapocakja. 

Decemberben jelentette be a rádiós műsorvezető, Cooky és kedvese, Szécsi Debóra, hogy második közös gyermeküket várják. A kismamán egyelőre nem nagyon látszik, hogy várandós, emiatt a kommentelők támadják is. 

„Amikor olvastam a hozzászólásokat, hogy biztosan nem is várok babát, nagyon rosszul esett. Nem is értettem, hogy juthat valakinek ilyen az eszébe, hogy egy nő képes erről hazudni” – mesélte a Blikknek Debóra, akit férje, Cooky mindentől igyekszik megvédeni, hiszen számára most a nyugalom a legfontosabb. 

Cooky azon van, hogy Debóra nyugodt maradhassonForrás: Instagram/Szécsi Debóra

„Voltak, akik máshoz hasonlítgattak, hogy kinek mekkora hasa van, de szerintem ez is felesleges. A tizennyolcadik hétben járok, és amikor Kevint vártam, akkor is csak a hatodik-hetedik hónapban látszott a hasamon, sőt, ha bő pólót vettem fel, időnként a kilencedik hónapban sem tudták megmondani, hogy kismama vagyok. Ez alkati kérdés” – vallotta a kismama, aki úgy döntött, egyelőre nem tölt fel több pocakos képet és ultrahangfelvételt sem. 

„Azt gondolom, ez csak ránk tartozik” – mondta Debóra, aki a kommentek letiltásán is elgondolkodott.