Járai Máté, Törőcsik Mari unokája karrierje alakulásáról és a családalapításról mesélt

protekció családalapítás család Törőcsik Mari Járai Máté karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nem mondta el a szakmában senkinek Járai Máté, hogy Törőcsik Mari fogadott unokája. Nagymamája a karrierje kezdetén megmondta, hogy ne számítson arra, hogy protekcióhoz juttatja. Nem is volt rá szüksége, dübörög a karrierje.

"Ha a barátaim átjöttek, már 5-6 éves koromtól színházasat játszottunk. Persze az is közrejátszott, hogy a családban volt két igazi művészlegenda: filmrendező nagypapám, Maár Gyula és felsége, Törőcsik Mari. 1972-től voltak együtt, én pedig 1978-ban születtem, és hiába nem vér szerinti rokonom, a nagymamámnak tekintem őt" - mesélte a Best magazinnak Járai Máté színész, Törőcsik Mari unokája.

"Viszont a karrieremben soha nem segítettek. Mari mama megmondta: ne számítsak rá, hogy bármilyen protekcióhoz juttat a színházi szakmában, és ez így is volt. Sokáig nem mondtam el sehol, kik a nagyszüleim" - folytatta a Jászai Mari-díjas színész. Végül a nagymamája mondta neki: rendben van, hogy nem nyilatkozik róla az engedélye nélkül, de azért titkolnia nem kell.

Járai Máté a Győri Nemzeti Színház társulatának a tagja, de játszik A mi kis falunk című sorozatban is. Párjával, Kírával 10 éve vannak együtt. Már fontolgatják a családalapítást is. Bár - mint mondta - rendkívül felfokozott életet élnek.

"Milyen csodálatos lenne, ha levihetném a kicsit Mari mamához! Későn érő típus vagyok, és a feleségemmel együtt nagyon ott van bennünk még a gyermeki én" - fogalmazott Járai Máté.

Van kiút a prostitúcióból és a szexuális kizsákmányolásból – Ne félj meglépni!http://www.life.hu/csalad/20190404-van-kiut-a-prostituciobol-es-a-szexualis-kizsakmanyolasbol-ne-felj-meglepni.htmlSzinte napra pontosan hat éve nyitotta meg kapuit Magyarországon a Névtelen Utak Alapítvány védett háza. A szervezet azoknak a nőknek igyekszik segítséget nyújtani, akik prostitúció, szexuális kizsákmányolás vagy emberkereskedelem áldozataivá váltak. A nem hétköznapi feladatokról, kihívásokról az alapítvány névtelenséget kérő munkatársát kérdeztem. CsaládOrigoMár a nyolcadik hónapban jár Nyári Edithttp://www.life.hu/csalad/20190405-mar-a-nyolcadik-honapban-jar-nyari-edit.htmlNyári Edit elárulta, születendő gyermeke már most nagyon szereti, ha édesapja hegedül. Család--Asperger-szindrómával küzd a magyar színésznő, Szendy Szilvi gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190405-aspergerszindromaval-kuzd-a-magyar-szineszno-szendy-szilvi-gyermeke.htmlAz Operettszínház színésznőjének, Szendy Szilviának a fia Asperger-szindrómás. CsaládOrigoGólyahír: megszületett Gordon Ramsay ötödik gyermeke – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190405-golyahir-megszuletett-gordon-ramsay-otodik-gyermeke-foto.htmlAz 52 éves sztárséf, Gordon Ramsay felesége, Tana csütörtökön hozta világra ötödik gyermeküket. Már fotón is megmutatták a kis csöppséget. Család--Megbántották a kommentelők Debórát, Cooky kedveséthttp://www.life.hu/csalad/20190404-megbantottak-a-kommentelok-deborat-cooky-kedveset.htmlZaklatják a kommentelők Szécsi Debórát, a rádiós műsorvezető, Cooky kedvesét. A kismamát azért bántják, mert még nem látszik a babapocakja. CsaládOrigoAmber Rose második gyermekét várja – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190404-amber-rose-masodik-gyermeket-varja.htmlAmber Rose Instagram-oldalán jelentette be, hogy gyermeket vár: már a baba nemét is elárulta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.