11 éve csak nyers ételt fogyaszt, így néz ki most a nagymama

nagymama nyers életmód vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 esztendős nagymama, Heather 11 éve csak nyers ételt fogyaszt.

A kanadai Heather Hill 56 esztendős. Életmódot 30 évesen váltott, ekkor eldöntötte, hogy vegetáriánus lesz, három évvel ezelőtt pedig megfogadta, hogy csak olyan ételeket fogyaszt, amelyek nyersek, nincsenek feldolgozva vagy 46 fok fölé melegítve. Mint mondja, így a tápanyagok megmaradnak az ételben és a szervezete is könnyebben le tudja bontani.

Emellett rendszeren sportol, jógázik, biciklizik, túrázik és úszik. Állítása szerint ilyen energikusnak soha életében nem érezte magát. Heather már a közösségi oldalakon is nagyon népszerű, Instagram-oldalát, ahol rendszerint megmutatja, épp mit eszik, 13 ezren követik.

Rich Froning Jr. testépítő bajnok ezzel a 7 étellel tartja magát formábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190404-rich-froning-jr-testepitobajnok-ezzel-a-7-etellel-tartja-magat-formaban.htmlRich Froning Jr. testépítő bajnokot minden idők legfittebb embereként szokták emlegetni. A sportoló most elárulta, mi az a 7 étel, ami segít neki abban, hogy fejlődjön a teste. Ez Zsír!--5 tévhit az edzésről és a fogyásrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190407-5-tevhit-az-edzesrol-es-a-fogyasrol-ezt-kell-tenni.htmlEgyre több ember sportol hazánkban is, legyen szó csapatsportról vagy egyéni tréningről. Ráadásul a nyár közeledtével még többen kezdenek alakformálásba. Azonban kevesebben vannak azok, akik az edzést igazán tudatosan, a szervezetük minden rezgését és igényét figyelembe véve végzik. Pedig mindez nagyon fontos ahhoz, hogy valódi eredményeket érjünk el. Biztosan sokakkal előfordult már, hogy azt gondolták, mindent megtesznek az alakformálásért, de mégsem jött a várt eredmény. Szomor Dávid személyi edző elárulta a legnagyobb általánosan elterjedt tévhiteket az edzéssel és a fogyással kapcsolatban. Ez Zsír!--Variációk guggolásra – ha tökéletes popsira vágyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190405-variaciok-guggolasra-ha-tokeletes-popsira-vagysz.htmlMinden nő álma – persze a lapos has mellett – az igazán formás popsi. Ezt pedig nem is olyan nehéz elérni, mint gondolnád. Napi 5 perces gyakorlatsorral is közelebb kerülhetsz a tökéletes formához. Ez Zsír!OrigoSophia Vegas, a legkisebb derekú nő megmutatta, hogyan fest a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190405-sophia-vegas-a-legkisebb-dereku-no-megmutatta-hogyan-fest-a-szules-utan.htmlVilágra hozta első gyermekét Sophia Vegas, az a német tévésztár, akit a világ legvékonyabb derekú nőjének tartanak. Azt is megmutatta, hogyan néz ki 7 héttel a szülés után. Ez Zsír!--5 + 1 ok, hogy mindennap smoothie-val indítsd a reggelthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190404-mindennap-smoothieval-inditsd-a-reggelt.htmlNemcsak egyszerűen és gyorsan elkészíthető a reggeli turmix, de rendkívül egészséges is. Íme, 5 + 1 ok, hogy miért indítsd minden egyes napodat smoothie-val! Ez Zsír!OrigoFalási rohamokkal küzdött, ma már imádja az életét az egykor 110 kilós lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190401-randi-vasquez-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlA 27 éves Randi Vasquez sokféle diétát kipróbált fiatalabb korában, de az evési rohamok mindig felülkerekedtek rajta. Az igazi változás és áttörés akkor jött, amikor 2015-ben megismerkedett a BBG módszerrel, amely óriási lendületet és motivációt adott neki. Ismerd meg a fiatal lány történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.