Majoros Hajnalka sírva fakadt, amikor fia, Marián óvodába ment

óvoda Majoros Hajnalka Majka sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka blogbejegyzésben vallott arról, hogyan élte meg, amikor kisfia, Marián óvodás lett.

Majoros Hajnalka, ha tehetné, minden idejét gyönyörű gyermekeivel töltené. Épp ezért rendkívül nehezen viselte, amikor nagyobbik fia, Marián óvodába ment. Zokogásban tört ki, hogy egész napra el kellett őt engednie. Férjének, Majkának kellett megvigasztalnia.

Ahogy beléptem otthon az ajtón, olyan zokogásban törtem ki, mint aki egy 72 órás túszdrámából szabadult. Peti próbált vigasztalni, hogy itt van a közelben, minden rendben lesz” – idézi a Blikk a sztáranyuka szavait a blogjából.

Majoros Hajnalka nehezen engedte el gyermekeit Forrás: Instagram/majoroshajnalka

Dundikát azonban nem lehetett megvigasztalni, végül úgy döntött, visszamegy az óvodába és megnézi, mit is csinál a kisfia.

Olyan voltam, mint egy női Columbo, ott bujkáltam és leselkedtem kapucnival a fejemen. Az óvónő meglátott, és kedvesen közölte velem, hogy nyugodtan bemehetek ma még az udvarra, ha gondolom. Rémkínosan éreztem magam.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.