Így fogadta a család Palik Lászlót, amikor hazatért az Exatlon Hungaryből

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary Palik László műsorvezető forgatás család szeretet Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még tart az Exatlon Hungary című műsor, Palik László már hazatért, hiszen a forgatásnak vége. A műsorvezető most elárulta, hogyan fogadta a családja a hosszú távollét után.

„Az első pillanattól kezdve, amióta betettem a lábam az országba, felfoghatatlan mennyiségű szeretetet kapok. Mindenkitől. Kollégáktól, emberektől az utcán, rokonoktól, barátoktól, mindenkitől” – mesélte a Blikknek Palik László, aki hónapok óta a Dominikai Köztársaságban forgatta az Exatlon Hungaryt.

Bár a műsor még tart, a forgatásnak már vége. A hazatérő Palikot pedig nagy szeretettel fogadta a családja.

Palik Lászlót nagy szeretettel fogadta a családja hazatérésekor Forrás: TV2

„Bementem a TV2-be, majd szinte egész nap ott voltunk a feleségemmel. Ő pluszban műsort is vezetett, tehát megvártam, amíg végez, hogy most már én vihessem haza, mivel a törött lába miatt jelenleg nem tud vezetni. Utána Anikó anyukája várt minket terülj, terülj asztalkámmal, de a fiaim is elképesztőek voltak! Ilyen hosszú és intenzív ölelésekben nekem még soha nem volt részem. Nem nagyon tudtuk elengedni egymást. Azt éreztem, pont annyira hiányoztam nekik, mint amennyire ők nekem” – mondta a műsorvezető, akinek felesége, Marsi Anikó combcsonttörést szenvedett. Palik egyébként rengeteg ajándékot hozott a családnak: pólókat, hűtőmágneseket, sapkákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.