Támadják Ördög Nórát, amiért hetekre kivette Micit és Vencelt az óvodából: a műsorvezető válaszolt

óvoda család utazás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra az Ázsia Expressz második évada miatt ismét útnak indult a családjával. Ezúttal Srí Lankán tölti ideje nagy részét a Nánási–Ördög família. Természetesen vannak olyan kommentelők, akik amiatt bírálják a sztárszülőket, mert hetekre kivették gyerekeiket az óvodából.

„Időről időre megkapom, hogy a gyerekeimnek az óvodában lenne a helyük. Ez így igaz, szuper közösségbe járnak, és ha hosszú ideig távol vagyunk, nagyon hiányoznak nekik az ovistársak és az óvó nénik. Sokszor elmondtam, de a legtöbb utazásunk olyan sok hiányzást azért nem okoz, illetve nem többet, mint más gyerekek esetében. Most ez a pár hét más. A munkám miatt jöttünk Ázsiába. És valóban kemény a döntés, amit szülőként meg kellett hoznunk: 5–6 hét ovi nélkül, de együtt, vagy inkább az ovi, de ne lássuk egymást? Számomra nem volt kérdés. És köszönöm Kriszti néninek és Éva néninek, hogy soha egy rosszalló megjegyzést nem tettek nekem emiatt. A gyerekek jól vannak” – magyarázta posztjában a sztármami, aki egy cuki fotót is mellékelt közösségi oldalán Miciről és Venciről.

Ördög Nóra megmutatta, hogyan nézett ki 16 évesen – fotó

Soha nem látott felvételeket mutatott magáról Ördög Nóra: így nézett ki a műsorvezető 16 évesen.
A gyerekek néha túl őszinték – Bókok, melyek a végsőkig aláznakhttp://www.life.hu/csalad/20190408-a-gyerekek-neha-tul-oszintek-bokok-melyek-a-vegsokig-alaznak.htmlA kicsik őszinték, ami igazi kis kinccsé teszi minden szavukat. Ugyanakkor gyakran kínosan érinti a szülőket, legyen szó utcai megnyilvánulásról vagy a négy fal között elhangzó „bókokról”. CsaládOrigoÍgy kacag Szinetár Dóra kisfia - felrobbant a heti cukiságmérőhttp://www.life.hu/csalad/20190409-igy-kacag-szinetar-dora-kisfia-felrobbant-a-heti-cukisagmero.htmlSzinetár Dóra és családja is kihasználta a meleg tavaszi időjárást és a szabadban programoztak. A kicsi Beni szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát, míg anyukája labdázott.CsaládOrigoÍme a legistenibb sajtos-sonkás csirkemell, amelyet egy pikáns videóval mutatnak behttp://www.life.hu/csalad/20190408-ime-a-legistenibb-sajtossonkas-csirkemell-amelyet-egy-pikans-videoval-mutatnak-be.htmlCsodás vasárnapi ebéd lehet az egész családnak egy finom, sajttal és sonkával töltött, panírozott csirkemell. Az egyik népszerű receptmegosztó oldal ennek elkészítéséhez most egy videót is mutatott, amely kissé zavarba ejtő lett. Család--Hódi Pamela megmutatta, mennyire hasonlítanak a nővérévelhttp://www.life.hu/csalad/20190408-hodi-pamela-megmutatta-mennyire-hasonlitanak-noverevel.htmlMár az Ázsia Expressz forgatásán van Hódi Pamela, ám a hivatalos Facebook-oldalára most kikerült egy fotó, amelyen a testvérével látható. Nagyon hasonlítanak egymásra. CsaládOrigoRácsok mögött születtek – Ártatlan gyermekek, akik börtönben nevelkednekhttp://www.life.hu/csalad/20190405-racsok-mogott-szulettek-artatlan-gyermekek-akik-bortonben-nevelkednek.htmlÁrtatlannak születtek, mégis életük első évét rácsos ablakok és fegyőrök között töltik. Ők azok a gyermekek, akik édesanyjuk „jogán” börtönben nevelkednek. Ez a jelenség itthon sem ismeretlen, évente körülbelül húsz újszülött jön világra a rideg börtön falain belül. CsaládOrigoTóth Veráéknál jöhet a baba: „Nincs is miért várnom a családalapítással” http://www.life.hu/csalad/20190408-toth-veraeknal-johet-a-baba.htmlNéhány hónappal ezelőtt, 3 év szingliség után újra szerelmes lett Tóth Vera. Párja Pauli Zoltán lakásétterem- és panziótulajdonos, akivel olyannyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy a családalapítást is fontolgatják. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.