Ördög Nóra az Ázsia Expressz második évada miatt ismét útnak indult a családjával. Ezúttal Srí Lankán tölti ideje nagy részét a Nánási–Ördög família. Természetesen vannak olyan kommentelők, akik amiatt bírálják a sztárszülőket, mert hetekre kivették gyerekeiket az óvodából.

Ördög Nóra hosszú Instagram-posztban fejtette ki a véleményét azzal kapcsolatban, mit gondol arról, hogy gyerekei hetekig nem járnak oviba.

„Időről időre megkapom, hogy a gyerekeimnek az óvodában lenne a helyük. Ez így igaz, szuper közösségbe járnak, és ha hosszú ideig távol vagyunk, nagyon hiányoznak nekik az ovistársak és az óvó nénik. Sokszor elmondtam, de a legtöbb utazásunk olyan sok hiányzást azért nem okoz, illetve nem többet, mint más gyerekek esetében. Most ez a pár hét más. A munkám miatt jöttünk Ázsiába. És valóban kemény a döntés, amit szülőként meg kellett hoznunk: 5–6 hét ovi nélkül, de együtt, vagy inkább az ovi, de ne lássuk egymást? Számomra nem volt kérdés. És köszönöm Kriszti néninek és Éva néninek, hogy soha egy rosszalló megjegyzést nem tettek nekem emiatt. A gyerekek jól vannak” – magyarázta posztjában a sztármami, aki egy cuki fotót is mellékelt közösségi oldalán Miciről és Venciről.

Ördög Nóra megmutatta, hogyan nézett ki 16 évesen – fotó
Soha nem látott felvételeket mutatott magáról Ördög Nóra: így nézett ki a műsorvezető 16 évesen.