Különleges nevet kapott Lilu kisfia: ezt jelenti a Félix

Félix Lilu kisfia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész család nagyon várta már a csöppség érkezését, aki nem is húzta az időt: a kiírt időpont előtt érkezett, és nagyon különleges nevet kapott. 

Lilu a közösségi oldalán tájékoztatta a rajongóit a legboldogabb hírről: megszületett a második gyermeke. A kisfiút az egész család nagyon várta, a műsorvezető a várandóssága alatt is sugárzott, és valószínűleg most még nagyobb az öröme.

Lilu és családja boldogabb, mint valaha Forrás: Instagram / Lilu

A kisfiú különleges nevet kapott, Félixnek hívják, amelynek jelentése szerencsés, boldog – ilyennek érezheti magát most Lilu, valamint a férje és nagyobbik gyermeke is. A Blikk információi szerint Félix a kiírt időpont előtt érkezett meg a családba, de az anyuka és a baba is jól vannak. Dávid pedig nagyon örül, hogy nagytesó lehet.

Sztárok, akik nem akarnak hamis képet festeni az anyaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20190414-sztarok-szinesznok-aki-nem-akarnak-hamis-kepet-festeni-az-anyasagrol.htmlEgyre gyakoribb a „tökéletes anya”-jelenség erőltetése. Miközben mi küzdünk otthon a csemetéinkkel, addig az ismert emberek közösségi oldalairól csupa kipihent, vidám és gondtalan anyuka mosolyog ránk. Ez a kép azonban hamis – már ha nem foglalkoztat az aktuális sztáranyuka 2-3 dadát. Szerencsére vannak, akik kihasználva ismertségüket, az igazi anyák mellé állnak, és nem félnek megmutatni, kimondani, hogy gyerekkel az élet a legkevésbé sem nevezhető könnyűnek vagy egyszerűnek. CsaládOrigoGömöri András Máté szeretne gyermeket Polyák Lillától, de a házasságuk ennél is fontosabbhttp://www.life.hu/csalad/20190417-gomori-andras-mate-szeretne-gyermeket-polyak-lillatol-de-a-hazassaguk-ennel-is-fontosabb.htmlA szerelmük és házasságuk erős alapokra épült, amely mindent kibír. Gömöri András Máté és Polyák Lilla életéből már csak a közös gyermek hiányzik, de kapcsolatuk még ennél is fontosabb. CsaládOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvi sírva mesélt arról, hogy kislányuk, Szofi óvodába fog járnihttp://www.life.hu/csalad/20190417-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-sirva-meselt-arrol-hogy-kislanyuk-szofi-ovodaba-fog-jarni.htmlCaramel és felesége, Szilágyi Szilvi nehéz időszakot tudhatnak a hátuk mögött, ugyanis tavaly kislányuknál, Szofinál leukémiát állapítottak meg az orvosok. A kicsi már jól, anyukája pedig zokogva mesélte el, hogy egy év folyamatos együttlét után el kell engednie legféltettebb kincsét: Szofi oviba megy.CsaládOrigoMegszületett Lilu kisfia, Félixhttp://www.life.hu/csalad/20190416-megszuletett-lilu-kisfia-felix.htmlKözösségi oldalán jelentette be Lilu, hogy megszületett kisfia, Félix. Család--Levideózták, hogyan ütik egymást az ikrek az anyaméhbenhttp://www.life.hu/csalad/20190416-levideoztak-hogyan-utik-egymast-az-ikrek-az-anyamehben.htmlSikerült videóra venni, hogy bánnak el egymással az ikrek az anyaméhben. CsaládOrigoA húsvéti ünnepből kilépve rálépünk az elmagányosodás útjárahttp://www.life.hu/csalad/20190413-a-husveti-unnepbol-kilepve-ralepunk-az-elmaganyosodas-utjara.htmlAz ünnepek és a jeles napok ősidők óta elválaszthatatlan részei az emberek életének. A kereszténység felvételével az egykori természeti rituálékat vallásos népszokások váltották fel. Az ünnepek manapság is kiemelt jelentőséggel bírnak. Ezek közül egy azonban kilóg a sorból. A jeles napok mostohagyereke a húsvét, amelyet a nők egy jelentős része legszívesebben kiiktatna a naptárból. De mi a baj a kereszténység legnagyobb ünnepével? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.