Rövidre vágatta a haját a Jóban Rosszban színésznője, Végh Judit

frizura Jóban Rosszban sorozat haj Végh Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövidre vágatta a haját a Jóban Rosszban sztárja, Végh Judit.

A Jóban Rosszban Steiner Dórája, Végh Judit színésznő régóta kérlelte a sorozat producerét, hadd vágassa le hosszú tincseit. Végre engedélyt kapott, erről pedig a közösségi oldalán is beszámolt: több fotót is feltöltött, amelyen immár rövid frizurával látható. Remekül áll neki, a rajongóktól is rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

Azurák Csaba távozik a TV2-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-azurak-csaba-tavozik-a-tv2tol.htmlA TV2 közleményben tudatta: Azurák Csaba távozik a csatornától. TV + Sztárok--Kökény Attila nyilatkozott az ítéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kokeny-attila-nyilatkozott-az-iteleterol.htmlKökény Attilát hivatali vesztegetéssel vádolják, ami miatt pénzbírságot kapott, delehet, hogy nem ússza meg ennyivel. TV + Sztárok--Debreczeni Zita elárulta, voltak félreértések közte és anyósa közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-debreczeni-zita-elarulta-voltak-felreertesek-kozte-es-anyosa-kozott.htmlDebreczeni Zita és az anyósa között eleinte voltak félreértések, de mára elmúltak a kezdeti nehézségek. TV + SztárokOrigoTóth Verának ágyba hozta a reggelit a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190417-toth-veranak-agyba-hozta-a-reggelit-a-szerelme.htmlOrigoBritney Spears állítólag visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-britney-spears-allitolag-visszavonul.htmlA hírek szerint Britney Spears édesapja egészségi állapota miatt döntött úgy, hogy visszavonul, és ezúttal állítólag végleg. TV + Sztárok--Tóth Gabi nagyon kiakadt a bulvárlapokrahttp://www.life.hu/sztarok/20190416-toth-gabi-nagyon-kiakadt-a-bulvarlapokra.htmlTóth Gabi kiakadt a bulvárlapokra, szerinte bosszút álltak rajta azért, mert nem akart nyilatkozni az eljegyzéséről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.