Már négy éve csak egyetlen ember nyúlhat Liptai Claudia arcához. Ő pedig nem más, mint Véger Fibi sminkes, aki most elárulta a műsorvezető tökéletes sminkjének titkát. 

"Claudiának tökéletesen arányos az arca, nagyon szeretem az ilyen formát, jól sminkelhető, és sokféle smink jól áll neki" – mesélte a Borsnak Véger Fibi sminkes, aki már négy éve sminkeli Liptai Claudia arcát. Nem csak a műsorok alkalmával, hiszen az esküvőjére is elkísérte a műsorvezetőt. 

"A szeplő nem szégyenfolt, hanem még divatos is, semmiképp nem szabad elfedni! Egyébként már évek óta nem használok vakolatszerű alapozókat senkin, Claudián sem, így neki is mindig látható marad egy-két szépségpötty. Ezeket egyébként Clau is szereti magán, még a száján is van, és érdemes is őket nem elfedni vastag sminkkel, ugyanis jó tíz évvel fiatalabbnak látszik tőlük az arc" – fogalmazott a sminkes, aki azt is elárulta, hogy a legtöbbször Liptai határozza meg, milyen sminket szeretne, de nyitott a javaslatokra. Ebben meghatározó például a ruha is. 

Liptai Claudia sminkese mesélt a kulisszatitkokrólForrás: Facebook / Liptai Claudia

Igaz, hogy a szeplőket nem tüntetik el, de a műsorvezető arcán egy kis pirosság is található, ezt viszont igyekeznek elfedni. A tökéletes smink elkészítése egy-másfél órába telik. 

Liptai Claudia elárulta, hogy kerek arca áldás és átok is egyszerre. "Egyébként ami a szerencsétlensége, az a szerencséje is az arcomnak, ez a kerek forma, mert emiatt kevésbé ráncosodom, és talán sokféleképpen sminkelhető" – mondta Liptai Claudia.