Kulcsár Edina megmutatta a húgát, aki nagyon hasonlít rá

testvér szelfi Kulcsár Edina féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nem tudhattuk, hogy Kulcsár Edinának van egy féltestvére, a nála négy évvel fiatalabb Renáta Cintia. Most először posztoltak közös képet.

"Ő itt a húgom, Reni! Eddig nem tudhattatok róla, hiszen nem beszéltem róla, de majd idővel mesélek... A lényeg, hogy újra beszélünk, és mindent onnan folytatunk, ahol abbahagytunk. Most például a Fradi-meccsre kísért el minket, Medoxra pedig mindeközben a Mamám vigyáz. #egyenhajunkvan" – írta a fotóhoz Edina.

Edina követői természetesen tele voltak kérdésekkel, a szépségkirálynő pedig szorgalmasan meg is válaszolta a kommenteket. Így derült ki, hogy Renivel féltestvérek apai ágon, és eddig egy félreértés miatt nem beszéltek egymással sok éven át, de szerencsére az élet megoldotta a dolgot. És ha ennyi meglepetés nem lett volna elég egy napra Edinától, akkor eláruljuk, hogy van még egy húga, aki 6 évvel fiatalabb nála.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.