Egyetlen fotó tette híressé a tinédzsert

modell fotó Coachella influencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jókor volt jó helyen Charlotte D'Alessio, akit egy fesztiválon készült fotó tett híressé.

Charlotte D'Alessio 16 éves korában, 2015-ben költözött Kanadából az Amerikai Egyesült Államokba. Még ebben az évben egyik barátnőjével együtt elment a Coachella fesztiválra, és nem is sejtette, hogy ez a döntés az egész életét megváltoztatja. Az történt ugyanis, hogy lefotózta őket egy profi fotós, a képet pedig feltöltötte a közösségi oldalára. A vidáman bulizó lányok szépsége annyira magával ragadta az internet népét, hogy a felvételt rengetegen megosztották – többek között celebek is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

unplanned photos

Charlotte D’Alessio (@charlottedalessio) által megosztott bejegyzés,

Így vált egy csapásra híressé Charlotte, akinek mára több mint 760 ezer követője van az Instagramon. Kihasználva a népszerűségét modellnek állt, és immár influencerként tudatosan építi a közösségi oldalát – írja a New York Post.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

new for @lofficiellithuania, such a great team to work with this day

Charlotte D’Alessio (@charlottedalessio) által megosztott bejegyzés,

Mariah Carey folyton gyémántot visel: ki sem lép az utcára nélkülehttp://www.life.hu/trend/20190423-mariah-carey-folyton-gyemantot-visel-ki-sem-lep-az-utcara-nelkule.htmlMariah Carey nem tud meglenni hatalmas, csillogó ékszerek nélkül: ő szinte mindig visel gyémántot. Trend--Micsoda kreativitás! Régi ruháknak ad új életet ez az anyuka - Ezért csináljahttp://www.life.hu/trend/20190416-igy-keszit-regi-ruhakbol-ujakat-sarah-tyau.htmlA ruhaipar az olajipar után a második legszennyezőbb iparág, a globális szén-dioxid-kibocsátás 10 százalékáért felelős. Mi is többször cikkeztünk arról, hogyan lehetne a fast fashion diktálta tempóból és körforgásból kitörni. Erre kínál jó alternatívát a háromgyermekes anyuka, Sarah Tyau is. TrendOrigoHeti trendjelentés: Palvin Barbi pirosban hódíthttp://www.life.hu/trend/20190418-heti-trendjelentes-szerepel-benne-palvin-barbi-busy-phillips-kendall-jenner.htmlKevés izgalmas pillanatban volt részünk a héten a vörös szőnyegen, így kitekintettünk a street style outfitekre és az egyik legnépszerűbb amerikai fesztivál, a Coachella partiszettjeire is. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat. Trend--A ráncok megelőzésére időben, már egészen fiatalon gondolni kellhttp://www.life.hu/trend/20190417-a-rancok-megelozesere-idoben-mar-egeszen-fiatalon-gondolni-kell.htmlA bőrünket nem a korunk, sokkal inkább annak tulajdonságai, problémái alapján kell ápolnunk, de nem árt a ráncok elkerülésére időben gondolni. Sokan korainak érzik, hogy a húszas éveikben foglalkozzanak ezzel a témával, pedig a megelőzésnek ezen a területen is igen nagy szerepe van – mondja dr. Széchenyi Kornél orvos-esztétikai specialista, a Budai New Beauty Orvos-Esztétikai Központ vezetője. Trend--Így kerek a világ: ezek a táskák a szezon kedvenc darabjaihttp://www.life.hu/trend/20190415-kerek-taskak-a-tavaszi-nyari-szezonra.htmlA kerek táskák trendje nem számít újdonságnak az idei szezonban, egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Nem meglepő, hiszen annyira letisztult, mégis látványos forma, hogy idén már-már az alapdarabok között kell emlegetnünk a kerek táskákat. TrendOrigoEzzel a trükkel könnyedén felhajtható a farmer – videóhttp://www.life.hu/trend/20190416-ezzel-a-trukkel-konnyeden-felhajthato-a-farmer.htmlEgyszerű trükk, hogy a felhajtott farmer úgy is maradjon: csak két hajgumi kell hozzá. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.