A coloradóbeli Aspen a hírességek egyik kedvenc téli üdülőhelye. A festőien szép hegyek között annál is varázslatosabb ingatlanok találhatóak a vidéken. Az egyik közülük Melanie Griffithé, és éppen eladó. 

Az 1994-ben épült ingatlant 2002-ben vette meg Melanie Griffith és Antonio Banderas. Az egykori házaspár nyaralóként használta a csodás vidéken álló, ráadásul a kíváncsi szemektől félreeső házat. A sztárpár 2015-ös válása óta alig használta az ingatlant, ezért adják el. Az akkor még 5 hektáros területet és a rajta lévő ingatlanokat 3,55 millió dollárért vásárolták, 2017-ben azonban felosztották, és két különálló ingatlanként hirdették meg.

Melanie Griffith és Antonio Banderas egykori nyaralójaForrás: Northfoto, Getty Images

Az ingatlant először 2015-ben hirdették meg a szomszédos vendégházzal együtt 2,7 milliárd forintnak megfelelő összegért. A közel 5 hektáros területre azonban nem találtak vevőt, így 2017-ben kettéosztották a területet. A 4 hektáros telket és a vendégházat végül 2017-ben értékesítették: 600 millió forintnak megfelelő összegért kelt el. A fő házat és a kéthektáros területet 4,8 millió dollárért hirdették meg, végül 4-ért kelt el a napokban. Átszámítva ez az ár nagyjából egymilliárd-százmillió forintnak felel meg.

A közel egyhektáros területen álló 690 négyzetméteres ház központi szobája egy hatalmas, étkezővel kiegészített nappali aminek a közepén óriási kandalló áll. A rönkházban nyolc fürdőszoba, hét hálószoba és egy vendégszoba található, továbbá egy jól felszerelt konyha, játékterem és borospince, ami közel kilencezer palack bort rejt. Az ingatlan természetesen a hegyekre panorámás, és mindössze 20 percnyi autóútra van Aspen belvárosától.

Kattints a képre, és nézd meg a pazar nyaralót!

Forrás: Northfoto