Daisy Keech modell megvizsgáltatta a fenekét, hogy bizonyítsa, igazi

Forrás: Instagram/Daisy Keech -
plasztika fenék Daisy Keech
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daisy Keech megelégelte, hogy rosszindulatú emberek azt terjesztik, hogy a feneke nem valódi: orvosi szakvéleményt kért. 

Daisy Keech tökéletes, kerek fenekét látva az irigyek hitetlenkedni kezdtek. Biztosak voltak abban, hogy a modell idomait nem a természet és a gének formálták ilyenné, hanem a plasztikai sebészek gondos munkája. A 19 éves influenszer úgy döntött, orvosi szakvéleménnyel vág vissza: be akarta bizonyítani a rosszindulatú embereknek, hogy a feneke eredetileg ilyen.

Daisy Keech modell megvizsgáltatta a fenekét, hogy bizonyítsa, igazi Forrás: Instagram/Daisy Keech

Felkérte Ashkan Ghavami plasztikai sebészt, hogy vizsgálja meg a hátsóját, aki örömmel tanulmányozta a fiatal lány idomait, és arra a megállapításra jutott, hogy Daisy feneke valódi. „Nem látok semmilyen bőrelváltozást, ami arra utalna, hogy injekciókat kapott. Kis metszések sincsenek a bőrön, ami a zsírátültetés során következne" – mondta az orvos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.