Nicole Kidman elképesztően nézett ki sorozata premierjén

fashion week Hatalmas kis hazugságok Nicole Kidman szépség premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kérdezhetik: mi lehet Nicole Kidman szépségének a titka? Az 51 éves színésznő a Hatalmas kis hazugságok második évadának premierjén is elképesztően nézett ki. 

Fehér ruhában és kiengedett, szőke hajjal vett részt a Hatalmas kis hazugságok második évadának premierjén Nicole Kidman.

Az 51 éves színésznő csodásan festett, bizonyára rengeteg nő teszi fel magának a kérdést: mi a titka? Bőre csak úgy ragyogott, a fehér ruha pedig kihangsúlyozta törékeny alakját.

Csodásan festett Nicole Kidman a premieren Forrás: WireImage/2019 Vera Anderson/Vera Anderson

Belestünk a Magyarország Szépe kulisszái mögé – Videóhttp://www.life.hu/trend/20190428-belestunk-a-magyarorszag-szepe-kulisszai-moge.htmlNemsokára a közmédia csatornáján egy nagyszabású show keretében koronázzák meg Magyarország aktuálisan legszebb lányát, aki majd a Miss Worldön képviselheti az országot. A Life.hu betekintett az idei mezőnybe. TrendOrigoSzőrös hónaljú modellel reklámoz a Nikehttp://www.life.hu/trend/20190428-szoros-honalju-modellel-reklamoz-a-nike.htmlSzámos nő lázad a szőrtelenítés ellen, a világsztároktól kezdve a hétköznapi nőkig. Most a Nike tett közzé egy olyan reklámfotót, amelyen a modellnek szőrös a hónalja. A kommentelőktől kaptak hideget-meleget. Trend--Szinte teljesen kopasz fejbőrből is dús hajkoronát varázsol ez a spray – videóhttp://www.life.hu/trend/20190425-szinte-teljesen-kopasz-fejborbol-is-dus-hajkoronat-varazsol-ez-a-spray-video.htmlSok férfi küzd a kopaszság problémájával, próbálják takargatni, vagy teljesen kopaszra nyiratkoznak. Egy videó most vírusként terjed a neten, mely egy olyan spray-t mutat be, ami dús hajat varázsol a férfiaknak. Trend--Heti trendjelentés: villantós és királynői estélyi ruhák a Time 100 gálánhttp://www.life.hu/trend/20190426-heti-trendjelentes-szerepel-benne-indya-moore-taylor-swift-naomi-campbell.htmlA hét egyik legjobban várt eseménye a Bosszúállók: Végjáték világpremiere volt, de itt nem ért véget a vörös szőnyeges rendezvények sora. A Time 100 gálán emlékezetes estélyi ruhákat láttunk. Mutatjuk is őket! Trend--Daisy Keech modell megvizsgáltatta a fenekét, hogy bizonyítsa, igazihttp://www.life.hu/trend/20190427-daisy-keech-modell-megvizsgaltatta-feneket-hogy-bizonyitsa-igazi.htmlDaisy Keech megelégelte, hogy rosszindulatú emberek azt terjesztik, hogy a feneke nem valódi: orvosi szakvéleményt kért. TrendOrigoHihetetlen átalakulások! Így változtak meg a nők az orosz stylist keze alatthttp://www.life.hu/trend/20190425-konstantin-bogomolov-orosz-stylist-csodaszeppe-alakitja-a-noket.htmlAz orosz stylist, Konstantin Bogomolov bármilyen korú és külsejű nőből kihozza a természetes szépséget. Nem erőltetett módon, nem tíz réteg alapozóval és maszkhatású sminkkel, hanem természetesen, mindenkinek az egyéniségéhez illően hoz létre új, friss külsőt. Bámulatos! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.