Jobb ember leszek! mozgalom: májusban az apró gesztusoké a főszerep

Forrás: Shutterstock -
gesztus munkahely kolléga gyerekek mese család jobb ember leszek kampány 2019 Jobbemberleszek önzetlen viselkedés segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobb adni, mint kapni: rengetegszer használjunk ezt a közmondást, ám valljuk be, sokkal kevesebbszer élünk eszerint a hétköznapokban, mint kellene. Pedig nem kell hatalmas ajándékokra gondolni, sokszor elég egy gesztus, egy kis kóstoló az ebédedből vagy egy apró szívesség. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának májusi kihívásában is erre szeretnénk felhívni a figyelmet. Adjunk mindennap valakinek valamit önzetlenül!

Jó érzés, amikor a kollégád megkínál a csokijából? Boldog vagy, amikor valaki megoszt veled egy féltve őrzött receptet? Érzel hálát, amikor a munkahelyeden átvesznek tőled egy feladatot azért, hogy segítsenek? Hidd el, még jobb érzés, amikor te adsz másoknak ilyen apróságokat. Nem kell hatalmas anyagi javakra gondolni, a legtöbb esetben elég egy kedves gesztus.

Ha látod, hogy egy kollégád beleszakad a munkába, osszátok meg a feladatokat, segíts neki! Maradt az ebédedből? Hazafelé add oda olyannak, aki talán már napok óta nem evett! Süss egy tepsi süteményt a kollégáidnak, családodnak! Főzd meg a férjed kedvenc ételét, olvass egy mesével többet a gyerekeknek! Hívj fel telefonon egy olyan rokont, akivel már talán hónapok óta nem beszéltél! Számtalan lehetőség létezik, ereszd el a fantáziád! Hidd el, ezzel nemcsak másoknak szerzel majd örömet, hanem magadnak is.

Olvass több mesét a gyerekednek! Forrás: Shutterstock

A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának májusi kihívásában is arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mindennap adjunk valakinek valamit önzetlenül. Tapasztaljuk meg együtt, milyen jó érzés adni!

Csatlakozz a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmához

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen feladatokkal készültünk még a 2019-es évre, ide kattintva olvasd el az erről szóló cikkünket. A szerkesztőség tagjai sem tétlenkednek majd. Minden egyes hónapban a Life.hu más-más munkatársa teljesíti az éppen aktuális kihívást, tapasztalatait pedig egy cikkben meg is osztja a hónap végén. Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz, hogy 2019-ben mind egy kicsit jobb emberek legyünk!

Német örökösnőnek hazudta magát, több év börtön vár az orosz Anna Szorokinrahttp://www.life.hu/csalad/20190429-nemet-orokosnek-hazudta-magat-a-csalo-tobb-ev-borton-var-ra.htmlSokan akarnak gazdaggá válni, ezért pedig a legkülönfélébb eszközöket sem félnek bevetni. Egy orosz nő szinte már művészi szinten hazudott a remélt jólét érdekében. Ismerd meg Anna történetét, aki miatt a gazdagok most foghatják a fejüket. Család--Gyászol az Exatlon bajnoka, Esztergályos Patrik: elvesztette dédnagymamájáthttp://www.life.hu/csalad/20190430-gyaszol-az-exatlon-bajnoka-esztergalyos-patrik-elvesztette-dednagymamajat.htmlGyászol az Exatlon bajnoka, a játék legsikeresebb férfi sportolója, Esztergályos Patrik.CsaládOrigoÖrdög Nóra egyedül folytatja útját az Ázsia Expresszel Thaiföldre: családja hazautazik: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190430-ordog-nora-egyedul-folytatja-utjat-az-azsia-expresszel-thaifoldre-csaladja-hazautazik-foto.htmlMivel elhúzódótt az Ázsia Expressz forgatása, így Ördög Nóra és családja kénytelen néhány napot külön tölteni egymástól. Nánási Pál a gyerekekkel hazautazott. CsaládOrigoOviból a kiképzésre – Tudj meg mindent a vakvezető kutyákról!http://www.life.hu/csalad/20190423-tudj-meg-mindent-a-vakvezeto-kutyakrol-es-kikepzesukrol.htmlA miskolci székhelyű Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola 2006-ban jött létre. Fő tevékenységük vakvezető kutyák kiképzése és látássérült gazdákhoz juttatása. Az iskola szakmai vezetőjét és a tenyésztési program koordinátorát, Komondi Piroskát a vakvezető kutyák neveléséről kérdeztem. CsaládOrigoFriss fotókon George és Amal Clooney ikreihttp://www.life.hu/csalad/20190429-friss-fotokon-george-es-amal-clooney-ikrei.htmlA reptéren kapták le a lesifotósok George és Amal Clooneyt a gyermekeikkel együtt. Család--36 évesen 44 saját gyermekét neveli egyedül Mariam Nabatanzi http://www.life.hu/csalad/20190429-36-evesen-44-sajat-gyermeket-neveli-egyedul-mariam-nabatanzi.html23 éves korára már 25 gyermeke volt az ugandai Mariam Nabatanzinek. Orvosa szerint talán ő a világ legtermékenyebb asszonya. Ma 36 éves, és 44 gyermeket nevel. A férje 3 évvel ezelőtt elhagyta, most egyedül tartja el a népes családot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.