Meghan hercegné testvére szerint a hercegi pár Kaliforniába költözhet

Születés Kalifornia otthon Meghan Markle Meghan hercegné család költözés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik, vagy akár már meg is született Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. A hercegné féltestvére, Thomas Markle szerint a kis család akár Kaliforniába is költözhet. 

Felröppent a hír, hogy Harry herceg és Meghan hercegné a gyermek születése után nem sokkal Afrikába költözhet. Most egy újabb kontinens jött szóba, hiszen a hercegné féltestvére, Thomas Markle szerint akár Kaliforniába is költözhetnek.

Akár Kaliforniába is költözhet a hercegi pár Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Yui Mok

Úgy véli, hogy testvére annyira imádja otthonát, hogy rábeszélheti Harryt, költözzenek Amerikába - írja a The Sun. "Nagyon könnyű beleszeretni a kaliforniai életmódba. A strand szinte a hátsó kertben van" - mondta a férfi.

Úgy véli, ha költözni nem is fognak, de a gyermek nevelésébe mindenképpen csempésznek egy kis kaliforniai szellemiséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.