Láttunk már rendhagyó formájú házakat, de ez még minket is meglepett. Nem elég, hogy az alapja egy sarkainál tompított háromszög, ráadásul a teteje egy teljes értékű medence. Mindez ráadásul az óceán partján, arany színben. Hihetetlenül hangzik? Nos, ez nem véletlen.

A „Summer House" névre hallgató projekt még csupán fikció, bár annak igen kidolgozott. A nyaralóból 360 fokos panorámát kap a „leendő" tulajdonos, amelyhez alkalmazkodik a berendezés is. A belső tér fő funkciója a három, a fürdőszobát, konyhát és egy hálószobát tartalmazó szerkezeti "magok", azaz ovális kisszobák konfigurációjától függ. Alternatívaként teljesen felnyithatóak, hogy olyan falakat hozzanak létre, amelyek teljesen beletartoznak a belső térbe, és elválasztják a magánéletet a külvilágról.

A legfőbb tervezői koncepciók között első helyen szerepelt a bennlévők természetközeliségének megőrzése. Talán ezért is csupán egyszintes a ház, és hatalmasnak sem mondható a maga 85 négyzetméterével.

Mondjuk, ebben az esetben a színét nem igazán tudjuk hova tenni, de egye fene, ennyi különcködés belefér. Ha egyszer felépül, mi nagyon szívesen lubickolnánk abban a hatalmas tetőmedencében, miközben alattunk morajlik az óceán.

Kattints a képre, és nézd meg galériánkat:

Forrás: Instagram/anti_reality