Keira Knightley baba terhesség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra gyermeket vár Keira Knightley. A színésznő pocakja már elég méretes.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy harmadik közös gyermekét várja Blake Lively és Ryan Reynolds, most pedig kiderült, újabb sztárcsemete van úton. Ezúttal Keira Knightley villantotta meg kerekedő pocakját. A csinos színésznő Párizsban járt és a lesifotósok képein jó látható, hogy csak úgy sugárzik a boldogságtól.

Férjével, James Rightonnal hat éve házasodtak össze és már van egy kislányuk: Edie négy esztendős.

Kabát Peti párját, Róka Adrienne-t egy őrült férfi zaklatta – az utcán is követtehttp://www.life.hu/sztarok/20190503-kabat-peti-parjat-roka-adriennet-orult-ferfi-zaklatta.htmlElőször csak üzenetekkel bombázta zaklatója Róka Adrienne-t, később azonban már az utcán is követte. TV + SztárokOrigoEmilia Clarke testvére végignézte a színésznő szexjelenetét Kit Haringtonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-emilia-clarke-testvere-vegignezte-a-szineszno-szexjelenetet-kit-haringtonnal.htmlEmilia Clarke és Kit Harington szexjelenetét a helyszínen nézte végig a színésznő testvére, ő is dolgozott ugyanis a sorozat elkészítésén. TV + Sztárok--Az alattvalók szerint Dianának fogják hívni Meghan Markle és Harry herceg gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190503-az-alattvalok-szerint-diananak-fogjak-hivni-meghan-markle-es-harry-herceg-gyermeket.htmlAz emberek nagy része meg van róla győződve, hogy Meghan Markle és Harry herceg születendő gyermekét Dianának fogják hívni. TV + Sztárok--Hosszú Katinkát születésnapján meglátogatta egy macskahttp://www.life.hu/sztarok/20190503-hosszu-katinkat-szuletesnapjan-meglatogatta-egy-macska.htmlHosszú Katinkának nagy örömet okozott egy váratlan vendég: kismacska látogatta meg. TV + Sztárok--Fotóval üzent Adele: így érzi magát a válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-fotoval-uzent-adele-igy-erzi-magat-valasa-utan.htmlAdele először posztolt a közösségi oldalára a válásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Itt az első esküvői fotó Kokóról és a feleségérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-itt-az-elso-eskuvoi-foto-kokorol-es-felesegerol.htmlMájus elsején, titokban házasodott össze Kovács Kokó István és kisfiának édesanyja, Kata. Az első fotót az ifjú párról Kiki, azaz Patkó Béla posztolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.