Még mindig hódítanak a szelfik: ezek a legmenőbb pózok

fotó szelfi póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szelfizés még mindig virágkorát éli, önmagunk fotózása nem ment ki a divatból, egyedül a pózok változtak az elmúlt időkben. Ezek a legmenőbb pózok.

A szelfizés nem akar kimenni a divatból, sőt, az évek alatt talán csak még népszerűbb lett önmagunk fotózása. Persze azért van, ami változott: a csücsörítés például már annyira nem menő, de mindig van helyette valami más, amit mindenki követ. Az Instyle szerint ilyen a tükörben fotózkodás, ami régen is hódított, ám még ma is fénykorát éli, csak mostanában inkább a plafonra szerelt tükrökben szeretik megörökíteni magukat az emberek.

Blake Lively Forrás: Instagram/blakelively

Emellett az erkélyen való fényképezkedés is hódít, persze az nagyon fontos, hogy minél szebb legyen a kilátás a balkonról.

Kourtney Kardashian Forrás: Instagram/kourtneykardash

A fürdőruhás fotók is elöntik az Instagramot, és egyre többen készítenek úgy bikinis szelfiket, hogy közben pizzát majszolnak.

Chloe Saxon Forrás: Instagram/chloesaxon

Nincs ideje a nászútra Kokónak és új feleségének, Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-nincs-ideje-a-naszutra-kokonak-es-uj-felesegenek-katanak.htmlKokó és kedvese, Kata egy gyermek és egy év jegyesség után, május elsején mondták ki egymásnak a boldogító igent, nászútra azonban egyelőre nem mennek: nincs rá idejük. TV + Sztárok--Matthew Taylor tinédzser fiúként jobban sminkel, mint a lányok – videóhttp://www.life.hu/trend/20190506-matthew-taylor-tinedzser-fiukent-jobban-sminkel-mint-a-lanyok.htmlManapság még mindig sokkal inkább női szakmának gondolják az emberek a sminkelést, ám egyre több férfi mutatja meg magát ezen a területen. Los Angeles-i utazásunk során találkoztunk Matthew Taylorral, aki már kiskorában észrevette magán tehetségét. Most 17 esztendős, két éve költözött Ohióból Los Angelesbe, és az internet sztárjaként jobban sminkel, mint korosztályában a legtöbb lány. TrendOrigoKabátok a hűvösebb tavaszi napokrahttp://www.life.hu/trend/20190430-kabatok-a-hidegebb-tavaszi-napokra.htmlNem mindig kényeztet minket a tavasz 20 fokkal és napsütéssel. A napokban is kifejezetten esős, hűvösebb idő várható, amikor bizony elkel egy kabát. Mutatjuk, hogy a tavaszi vagy akár a nyári szezonra is milyen darabok között érdemes nézelődni. TrendOrigoHeti trendjelentés: a várandós Blake Lively a hét sztárjahttp://www.life.hu/trend/20190503-heti-trendjelentes-szerepel-benne-blake-lively-katy-perry-lilly-collins.htmlA hét legrangosabb eseménye a Billboard zenei díjátadó volt, de ezt követően is akadtak izgalmak a vörös szőnyegen. Blake Lively például a Pikachu premierjén jelentette be, illetve mutatta meg, hogy harmadik gyermekével várandós. Trend--Tönkreteheti a ruháinkat, ha télen rosszul tároljuk őkethttp://www.life.hu/trend/20190429-tonkreteheti-a-ruhainkat-ha-telen-rosszul-taroljuk-oket.htmlA tavasz beköszöntével már a legtöbben eltettük a téli ruháinkat. Ám ha nem helyesen tároljuk, a következő télig akár tönkre is mehetnek. Trend--Billboard 2019: trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190502-billboard-2019-trendjelentes-a-zenei-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Billboard zenei magazin nemcsak slágerlistáiról híres, hanem a díjátadó gálájáról is, amit szerdán este rendeztek Las Vegasban. Ahogy az lenni szokott, nemcsak a szakma jeles képviselői, de például híres színésznők is megjelentek az eseményen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.