Eva Longoria friss fotókon mutatta meg kisfiát

fotók család gyermek Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júniusban lesz egyéves Eva Longoria kisfia. A színésznő most friss fotón mutatta meg a csöppséget, Santiagót.

Santiago Enrique Bastón néven látta meg a napvilágot Eva Longoria kisfia tavaly nyáron. A színésznő mostanában több képet is mutatott az elragadó csöppségről.

Látszik, hogy Longoria imádja a gyermekét, a kicsi pedig boldogan mosolyog arra, akit csak meglát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma’ boy! #HappySaturday

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Loves of my life....❤️❤️❤️ #HappySunday

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

Gyerekek, akik nem is sejtik, mennyire viccesek – fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190506-gyerekek-akik-nem-is-sejtik-mennyire-viccesek-fotok.htmlSzülőnek lenni távolról sem egyszerű feladat, de a gyerekek vicces megnyilvánulásai egyfajta jutalomként aranyozzák be a mindennapokat. Ám ezek a képek sok esetben nem csak a családi fotóalbumban végzik, bizony kikerülnek az internetre is, hogy másoknak is szerezzenek pár vidám percet. CsaládOrigoMegszületett Amy Schumer első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190507-megszuletett-amy-schumer-elso-gyermeke.htmlMegszületett Amy Schumer gyermeke. A gólyahírt a színésznő a közösségi oldalán jelentette be. Család--Harry herceg megszólalt kisfia születése utánhttp://www.life.hu/csalad/20190506-harry-herceg-megszolalt-kisfia-szuletese-utan-apas-szules-volt.htmlA kora reggeli órákban, fél hat előtt 4 perccel született meg Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. A kisfiú születése után a büszke édesapa megszólalt a médiának. Család--Cinthya Dictator megmutatta, milyenek együtt édesanyjávalhttp://www.life.hu/csalad/20190506-cinthya-dictator-megmutatta-milyenek-egyutt-edesanyjaval.htmlAnyák napja alkalmából a legtöbben megleptük édesanyánkat egy-egy apró figyelmességgel. Így vannak ezzel a hírességek is, akik közösségi oldalukon is köszöntötték édesanyjukat. Cinthya Dictator is megmutatta, milyen gyönyörű anyukája van. Család--A harc, amelyet nem tudsz elkerülni – A testvérféltékenység teljesen normálishttp://www.life.hu/csalad/20190430-harc-amit-nem-tudsz-elkerulni-a-testverfeltekenyseg-teljesen-normalis.htmlAki több gyereket nevel, nagyon jól tudja, milyen szenvedélyesek és teátrálisak tudnak lenni a testvérek közötti veszekedések. Mivel a szülők többnyire nincsenek jelen a viták kirobbanásakor, nem tudnak elfogulatlanul igazságot tenni, bár a gyermekek sokszor tőlük várják a puskaporos helyzetek megoldását. Mit tegyen a szülő, amikor a gyermekei egymásnak esnek? Hogyan kerülhetjük el a testvérféltékenységet, és egyáltalán el kell-e kerülnünk? Most minderre választ kaphatsz. CsaládOrigoL.L. Junior megmutatta ritkán látott húgát, Vikithttp://www.life.hu/csalad/20190506-ll-junior-megmutatta-ritkan-latott-hugat-vikit.htmlL.L. Junior megmutatta ritkán látott húgát, Vikit: mindentől félti testvérét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.