Húszezer fontot, azaz több mitn 7 és fél millió forintot fizetett Harry herceg és Meghan hercegné azért, hogy a legnyugodtabb és legkényelmesebb környezetben születhessen meg a gyermekük. Íme a fotók arról, hol jött világ az újabb hercegi csemete. 

Négy gyermekéből kettőt Victoria Beckham is abban a kórházban hozott világra, ahol Meghan hercegné adott életet hétfőn kora reggel első gyermekének. De a The Portland Hospitalban születtek Jamie Oliver gyermekei is. 

Ilyen szobák várják a leendő édesanyákatForrás: The Portland Hospital

Számos ismert ember, sőt királyi fenség is érkezett már szülni a nem mindennapi körülmények közé. A Mirror úgy tudja, hogy a hercegi pár 20 ezer fontot, azaz több mint 7 és fél millió forintot fizetett a szolgáltatásokért. 

Finom falatok várják a családokatForrás: BBC

Az ízlésesen berendezett szobákhoz egy kis nappali is tartozik, amelyben hűtőszekrény és pezsgő is található. Az édesanya arra is lehetőséget kap, hogy orvost válasszon. A kórház igazgatónője azt mondja, hogy további szobákat is bérelhetnek a családok, az ott töltött napok után pedig az édesanya felkészülten távozhat otthonába gyermekével.