Kokó küldetése megszerettetni a futást az emberekkel

Forrás: Nemzeti Futóverseny -
Nemzeti Futóverseny Kovács Kokó István futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 8-án első alkalommal rendezik meg a Nemzeti Futóversenyt Budapesten. Az esemény célja, hogy minden magyar ember figyelmét felhívja az egészséges életmód és a rendszeres sport fontosságára, a befolyt nevezési díjakból pedig preventív, egészségmegőrző programokat támogatnak.

Első alkalommal rendezik meg a Nemzeti Futóversenyt Budapesten. A június 8-i futóversenynek történelmi helyszín ad otthont:

a rajt és a befutó a Hősök terén lesz, az útvonal pedig az Andrássy úton halad végig.

A Nemzeti Futóverseny küldetése, hogy valamennyi magyart megmozgassa, ezért mindenkit arra buzdítanak, hogy bárhol is vannak a világban június 8-án, fussanak, és hívják fel a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

„A Nemzeti Futóverseny csodálatos, történelmi helyszínen halad végig. Az esemény újdonsága, hogy a rajt és a cél helyszíne is a Hősök terén lesz. Ez biztos, hogy vonzó lesz az indulók számára. A tíz kilométer mellett rövidebb, öt kilométeres távra is nevezhetnek, amely tökéletes kezdés azok számára is, akik még nem indultak futóversenyen” – nyilatkozta Kocsis Árpád, a szervezést végző BSI vezetője.

A rendezvény nem titkolt célja, hogy javítson azon az elkeserítő statisztikán, amely szerint Európa legelhízottabb nemzete a magyar.

A OECD 2018-as jelentése azt is kimutatta, hogy világ az összes országa közül a negyedik legkövérebb nép vagyunk. Kovács Kokó István, a Nemzeti Futóverseny nagykövete és felesége, Garami Katalin évek óta elkötelezettek a futás népszerűsítése mellett.

Kokó küldetése megszerettetni a futást az emberekkel Forrás: Nemzeti Futóverseny

A június 8-i rendezvényre a www.nemzetifutoverseny.hu oldalon lehet regisztrálni. A befolyt nevezési díj jótékony célokat szolgál, egészségmegőrző, preventív programokat támogatnak vele.

Így állapítsd meg egyszerűen, túlsúlyos vagy-ehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190506-igy-allapitsd-meg-egyszeruen-tulsulyos-vagye.htmlLétezik egy egyszerű módszer arra, hogy megállapítsd, túlsúlyos vagy-e. Ez Zsír!OrigoKovi, az egykori pornóproducer 85 kiló súlyfeleslegtől szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20190506-kovi-az-egykori-pornoproducer-85-kilo-sulyfeleslegtol-szabadult-meg.htmlMagas vérnyomást, megemelkedett vércukorszintet és erős fájdalmakat is okozott Kovács Kovi Istvánnak az a hatalmas súlyfelesleg, amelyet a testén kellett cipelnie. Az egykori pornóproducer most 85 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!Fotó: Hirling Bálint - OrigoMég csak 14 éves volt, amikor elérte a 130 kilót, de csak felnőttként sikerült lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190503-amber-neal-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlAmber Neal már 14 évesen is 130 kiló volt, a főiskolán pedig elérte a 160-at. Nagyon hosszú út vezetett el odáig, míg végül ki tudott állni önmagáért, és segítséget kért a mértéktelen evészavar, a depresszió és a szorongás leküzdésében. Ismerd meg Amber történetét! Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi majdnem 10 kilót adott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190506-schobert-norbi-majdnem-10-kilot-adott-le.htmlSchobert Norbinak gyorsan sikerült megszabadulnia a feleslegtől, amit direkt szedett fel. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoA nyári formára készülsz? Ez a 10 perces hasizomgyakorlat neked szólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190502-10-perces-hasizomgyakorlat-a-tonusos-hasizmokert.htmlA nők esetében vannak kifejezetten kényes testrészek, mint a comb, a popsi, na és persze a has. Az erős hasizom egyébként nemcsak esztétikailag fontos, de a helyes testtartás miatt is. Az erős mélyizmok leveszik a terhelést a csigolyákról, a derékról. Ez Zsír!Origo5 ok, amiért a mosolygás nagyon is egészségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190430-a-mosolygas-nagyon-is-egeszseges.htmlAz egészséges életmódnak a testi egészség csak egy része. A lélek, a psziché egészsége is ugyanolyan fontos, ha kiegyensúlyozott, boldog életet szeretnénk élni. Ez is egy jókora téma, amihez hozzátartozik a relaxációtól kezdve a természetbe való kiszabadulásig a mosolygás is. Most essen szó ez utóbbi szerepéről! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.