A leghatékonyabb tricepszedzés nőknek – Számolj le az integetőhájjal

tricepsz integetőháj nők karizom gyakorlat kar edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár vészesen közeledik, a nők pedig lázasan dolgoznak a comb és popsi formálásán. Ám nem csak ezek a területek azok, amelyek a jó idő közeledtével előtérbe kerülnek. Sajnos sokan a kar kidolgozását kifelejtik, vagy nem helyeznek rá elég hangsúlyt, pedig az integetőháj igen kiábrándító tud lenni.

A felső kar alsó részének izomzatát bizony rendszeresen meg kell dolgoztatnod ahhoz, hogy a pólós, pántos felsős időszakban is bátran megmutathasd formás karjaidat. Tévedés ne essék, nem kellenek kőkemény vállizmok és dagadó bicepsz ahhoz, hogy valakinek nőies karja legyen. A kidolgozott tricepsz éppúgy varázsolja nőiesebbé a teltkarcsú hölgyeket, mint a soványabbakat.

A tricepszedzésekkel nem kell attól tartanod, hogy férfias karokra teszel szert, csupán megszabadulsz az integetőhájtól és feszességet nyersz. Charlee Atkins hat gyakorlatot mutat be, amelyekhez elegendő két darab 2-3 kilós súlyzó vagy ezeknek megfelelő vizespalack. A feladatok esetén fontos, hogy az alkar mindig mozdulatlan. Érezd, ahogy dolgozik a tricepszed!

A gyakorlatokat végezd 2-3 körben 10-12 ismétléssel. A haladók dolgozhatnak nagyobb súllyal, több ismétlésszámmal/ több körben is, de csak abban az esetben, ha szabályosan tudják elvégezni a feladatokat. Ez egyébként remek kiegészítése lehet a guggolás gyakorlatsornak.

Sose feledkezz el a bemelegítésről és edzés után a nyújtásról!

Negatív kalóriatartalmú ételek – Mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/ez-zsir/20190421-negativ-kaloriatartalmu-etelek-mitosz-vagy-valosag.htmlA fogyókúra során egészen biztosan találkoztál már olyan élelmiszerekkel, amelyekről azt állították, hogy a fogyasztásukkal – vagyis inkább emésztésükkel – több kalóriát égetsz el, mint amennyi bennük van. Lehetséges evéssel fogyni? Egy új tanulmány most kimondja az igazságot. Ez Zsír!OrigoSegítsd ki magad mozgással a tavaszi depresszióbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190408-segitsd-ki-magad-mozgassal-edzessel-sporttal-a-tavaszi-depressziobol.htmlA mozgás – legyen az bármilyen típusú – bizonyítottan csökkenti a mindennapos stresszt, és kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá tesz. A depresszió azonban egy igen alattomos betegség, amely lényegében elveszi a kedvünket mindentől, ami jótékony hatással lehetne ránk. Ez Zsír!OrigoHozd ki a maximumot – 6 perces hasizomedzéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190401-hozd-ki-a-maximumot-minimalis-ido-alatt-6-perces-otthoni-hasizom-edzes-video.htmlA nők számára a lapos és feszes has legalább olyan fontos, mint a kerek popsi. Egy szépen kidolgozott – nem feltétlenül extrakockás – has éveket képes fiatalítani a megjelenésen és a közérzeten. Az eredményért azonban nem mindenki szeretne edzőterembe járni vagy otthon fél órát mozogni. Nos, itt egy intenzív 6 perces gyakorlatsor, ami megoldást jelenthet. Ez Zsír!OrigoLeleplezzük a reggeli szerepét a fogyásban http://www.life.hu/ez-zsir/20190212-leleplezzuk-a-reggeli-szerepet-a-fogyokuraban-fogyasban.htmlA dietetikusok évek óta azt hangoztatják, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, főként, ha az ember célja a fogyás. Állítják, hogy ezzel az étkezéssel megelőzhető többek között, hogy a nap folyamán „szemetet” együnk. Nos, a Men's Health oldalán megjelent tanulmány ezt most megcáfolni látszik. Ez Zsír!OrigoZsírosak, olajosak, mégis szuper egészségesek http://www.life.hu/ez-zsir/20181203-zsirosak-olajosak-megis-szuper-egeszseges-etelek.htmlAz olajoktól és a zsíroktól minden fogyókúrázó és alakformáló próbál tartózkodni. Fontos azonban megérteni, hogy a jótékony zsírok nélkül nem lehetünk egészségesek. A következőkben mutatunk pár olyan forrást, amelyek bár igen gazdagok az előbb felsoroltakban, mégis szinte elengedhetetlenek, hogy szervezetünk megfelelően tudjon működni. Ez Zsír!OrigoHollywoodi sztárok, akik a színészet előtt kiváló sportolók voltakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180523-hollywoodi-sztarokszineszek-akik-kivalo-sportolok-voltak.htmlSokszor hisszük, hogy az izmos, kisportolt színészek csupán a hírnév miatt kezdtek el edzeni. Ám ez gyakran téves következtetés. A sport szeretete ugyanis sok sztár esetében már jóval a színészi karrierjük előtt a vérükben volt. Sőt, sokan kis híján élsportolók lettek, amivel – látván a listát – sokat veszített volna a filmtörténelem. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.