Gömöri András Máté testépítő versenyre készül: elsírta magát egy sütemény miatt

Forrás: RTLKLUB -
diéta Gömöri András Máté testépítő sírás verseny sütemény edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház színésze, Gömöri András Máté benevezett egy testépítő versenyre. Ez szigorú diétát és edzést követel meg tőle. Most elárulta, hogy gyakran álmodik fagylalttal, egy alkalommal pedig sírva is fakadt. 

„Az elmúlt fél évben az életem minden egyes perce a versenyről, a tömegnövelésről és a porciózásról szól” – kezdte a Borsnak Gömöri András Máté, aki benevezett egy testépítő versenyre, amely szigorú életmódot követel meg tőle.

Azt is elárulta, hogy az utolsó csepp zsírt is el kell távolítania a testéről, így van, hogy éjszakánként fagyival álmodik. „A viccet félretéve egyébként múltkor konkrétan elsírtam magam, amikor megláttam egy sütit, de szerencsére a feleségem, Lilla mindig mellettem van, és támogat. Nélküle biztosan nem tudtam volna végigvinni ezt az egészet, ahogy az edzőm, Kalas Csaba és jelenlegi élettársam, az ételhordóm nélkül, ami a nap huszonnégy órájában velem van” – mesélte a színész, akinek izomtömege elképesztően megnövekedett az utóbbi időben. A közösségi oldalára feltöltött fotók igencsak meglephetik a rajongóit.

Unod a felüléseket? Három gyakorlat a kockahasérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190515-gyakorlatok-a-kockahasert.htmlHabár az időjárás nem ezt mutatja, már május közepén járunk, lassan a végső hajrában, ami a nyári formát illeti. Ha te is szeretnél néhány extra hasizomgyakorlatot beiktatni a mindennapjaidba, akkor próbáld ki ezeket! Ez Zsír!OrigoSok rajtad a súlyfelesleg? Túlsúly esetén csökkenhet a vasfelszívódáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190514-tulsuly-eseten-csokkenhet-a-vasfelszivodas.htmlNem csak a kismamák, a vegetáriánus étrendet követők vagy éppen az aktívan sportolók veszélyeztetettek a vashiány szempontjából. A túlsúlyos férfiak és nők is érintettek, ugyanis a túlsúly csökkentheti a vas felszívódását. Ez Zsír!OrigoA leghatékonyabb tricepszedzés nőknek – Számolj le az integetőhájjalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190513-a-leghatekonyabb-tricepsz-edzes-noknek-dolgozd-le-az-integetohajat.htmlA nyár vészesen közeledik, a nők pedig lázasan dolgoznak a comb és popsi formálásán. Ám nem csak ezek a területek azok, amelyek a jó idő közeledtével előtérbe kerülnek. Sajnos sokan a kar kidolgozását kifelejtik, vagy nem helyeznek rá elég hangsúlyt, pedig az integetőháj igen kiábrándító tud lenni. Ez Zsír!Origo22 évvel ezelőtt viselt bikinijébe bújt Tyra Banks – Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190515-22-evvel-ezelott-viselt-bikinijebe-bujt-tyra-banks.htmlTyra Banks belebújt abba a bikinibe, amelyet 22 évvel ezelőtt is viselt. Ez Zsír!--Horváth Éva elárulta, hogyan tartja magát formábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190515-horvath-eva-elarulta-hogyan-tartja-magat-formaban.htmlHorváth Éva elárulta, hogyan hozza magát formába a fotózásokra. Ez Zsír!OrigoEgy mérőszalag segítségével megtudhatod, valóban van-e rajtad súlyfelesleghttp://www.life.hu/ez-zsir/20190513-egy-meroszalag-segitsegevel-megtudhatod-valoban-vane-rajtad-sulyfelesleg.htmlSokan a BMI kalkulátort használják, ha szeretnék megtudni, van-e rajtuk súlyfelesleg. Ám ez sok dolgot nem vesz figyelem. Egy szakértő most elárul egy egyszerűbb és szerinte hatásosabb módszert. Nincs szükség hozzá másra, csupán egy mérőszalagra. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.