Az Operettszínház színésze, Gömöri András Máté benevezett egy testépítő versenyre. Ez szigorú diétát és edzést követel meg tőle. Most elárulta, hogy gyakran álmodik fagylalttal, egy alkalommal pedig sírva is fakadt. 

„Az elmúlt fél évben az életem minden egyes perce a versenyről, a tömegnövelésről és a porciózásról szól” – kezdte a Borsnak Gömöri András Máté, aki benevezett egy testépítő versenyre, amely szigorú életmódot követel meg tőle. 

Azt is elárulta, hogy az utolsó csepp zsírt is el kell távolítania a testéről, így van, hogy éjszakánként fagyival álmodik. „A viccet félretéve egyébként múltkor konkrétan elsírtam magam, amikor megláttam egy sütit, de szerencsére a feleségem, Lilla mindig mellettem van, és támogat. Nélküle biztosan nem tudtam volna végigvinni ezt az egészet, ahogy az edzőm, Kalas Csaba és jelenlegi élettársam, az ételhordóm nélkül, ami a nap huszonnégy órájában velem van” – mesélte a színész, akinek izomtömege elképesztően megnövekedett az utóbbi időben. A közösségi oldalára feltöltött fotók igencsak meglephetik a rajongóit.