Újabb küzdelemben bizonyít az Exatlon versenyzője, Rákóczi Renáta

Exatlon Hungary Rákóczi Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlonból megismert Rákóczi Renáta újabb küzdelemben bizonyít, ugyanis kick-box-Világkupa zajlik Budapesten, ahol ő is a tatamira lép. Hogy mit adott neki a műsor, félnek-e tőle, amióta láthatták a tévében, és hogy belé szoktak-e kötni az utcán, a Life.hu-nak Reni elmesélte.
Nem segít a fogyásban a citromos vízhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190419-nem-segit-a-fogyasban-a-citromos-viz-tevhit-dieta.htmlRégóta tartja magát a köztudatban az a tévhit, hogy a reggeli előtt megivott citromos víz gyorsítja a fogyást, és segíti az anyagcserét, de ez nem igaz. Ez Zsír!Origo5 tévhit az edzésről és a fogyásrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190407-5-tevhit-az-edzesrol-es-a-fogyasrol-ezt-kell-tenni.htmlEgyre több ember sportol hazánkban is, legyen szó csapatsportról vagy egyéni tréningről. Ráadásul a nyár közeledtével még többen kezdenek alakformálásba. Azonban kevesebben vannak azok, akik az edzést igazán tudatosan, a szervezetük minden rezgését és igényét figyelembe véve végzik. Pedig mindez nagyon fontos ahhoz, hogy valódi eredményeket érjünk el. Biztosan sokakkal előfordult már, hogy azt gondolták, mindent megtesznek az alakformálásért, de mégsem jött a várt eredmény. Szomor Dávid személyi edző elárulta a legnagyobb általánosan elterjedt tévhiteket az edzéssel és a fogyással kapcsolatban. Ez Zsír!--Fekvőtámaszaid elárulják, milyen egészségi állapotban vagyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190317-fekvotamaszaid-elaruljak-milyen-egeszsegi-allapotban-vagy.htmlNemrég a Harvard Egyetem munkatársai készítettek egy kutatást, amelynek eredményei a JAMA Network Open folyóiratban jelentek meg. A vizsgálat szerint abból, hogy hány fekvőtámaszt tudsz lenyomni, sok minden kiderülhet a szív- és érrendszered állapotáról. Ez Zsír!OrigoNem elégedett a testével: diétába fogott Köllő Babetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190112-nem-elegedett-a-testevel-dietaba-fogott-kollo-babett.htmlBár Köllő Babett kitűnő formában van, ő elégedetlen a testével, és megfogadta, hogy változtat rajta. Még többet edz, és az étkezési szokásait is átalakította. Ez Zsír!OrigoAhány ház, annyi szokás: ezeket az ételeket esszük szentestehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181222-szentestere-hal-toltott-kaposzta-unnepi-etel-karacsonyi-menu.htmlA szenteste szinte mindenhol az együtt töltött időről, a karácsonyfa alatti beszélgetésekről, a gyerekek öröméről, a meghittségről, no és persze az ünnepi vacsoráról szól. Sokan minden évben ugyanazokat a fogásokat tálalják fel, mások kísérletező kedvűek, és évről évre új ételkölteményeket varázsolnak az asztalra. Te melyik csoportba tartozol? Ez Zsír!OrigoKomoly veszélyei vannak az ülőmunkának: ez a "döglöttpopsi-szindróma"http://www.life.hu/ez-zsir/20181222-komoly-veszelyei-vannak-az-ulomunkanak-ez-a-doglottpopsiszindroma.htmlAzt biztosan mindenki hallotta már, hogy az emberi test számára az ülés a legtermészetellenesebb pozíció, és számos mozgásszervi, valamint belgyógyászati betegséghez vezet. Hajlamosít az elhízásra, a porckorongsérvre, cukorbetegségre és a szív- és érrendszeri problémákra is. A sok ülés következménye lehet az úgynevezett "döglöttpopsi-szindróma" is, amely kellemetlen és csúnya is. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.