A jegyesség jó esetben minden pár életében felhőtlen és könnyed időszak. A házasélet kihívásaival szemben még csak az esküvő megszervezésével járó édes várakozás és némi pozitív stressz éri a feleket. Nem csoda hát, hogy mostanában igen divatossá vált eljegyzési fotók készítése, amelyekkel a boldog pár mindenkivel tudathatja, hogy hamarosan a házasság felemelő kötelékében egyesülnek.

Milyen egy jól megkomponált eljegyzési kép?

Próbáljuk mellőzni a sablonos beállításokat, inkább törekedjünk a minél személyesebb stílusra. Ez megnyilvánulhat egy helyszínben, ruhában, pózban vagy többletértékkel bíró tárgy használatában, a lényeg egy igazán ránk jellemző, élő kompozíció megalkotása.

Mivel ezek a fotók szüleink, nagyszüleink, barátaink kezébe fognak kerülni, valamint a közösségi oldalakon megosztva eljuthatnak lényegében bárkihez, nem szerencsés túl intimre venni a hangvételét. Természetesen, ha mi épp összebújós, meztelen képeket is szeretnénk, azokat tartsuk meg magunknak, és csak annak mutassuk meg, akiben megbízunk, de semmiképp se ezekkel jelentsük be egy családi összejövetelen az eljegyzésünket.

Egy jó jegyesfotónak minden esetben a meghittséget, két ember összetartozását kell megragadnia, méghozzá lágyan, elköteleződéssel fűszerezve. Ezt nehéz megfogni, elképzelni, épp ezért hoztunk pár remek példát.

Kattints a képre, és nézd meg galériánkat:

Forrás: littleboatphotography.com