Weisz Fanni természetes úton szeretne teherbe esni, nem gondolkodik a lombikprogramon

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Hajmásy Péter lombikprogram terhesség Weisz Fanni gyermekáldás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni elárulta, pajzsmirigyproblémái ellenére is minden esélye megvan arra, hogy természetes úton essen teherbe és nem lesz szüksége lombikprogramra.

Tavaly nyáron házasodott össze Weisz Fanni és Hajmásy Péter. A pár nem tagadja, azóta fontolgatják a gyerekvállalást. Vágynak arra, hogy bővüljön a család, de saját bevallásuk szerint nem görcsölnek rá.

Akkor jön a baba, amikor szeretne, de Petivel három-négy hónapja megbeszéltük, hogy mi készen állunk a kicsi fogadására. De nem görcsölünk rá, hogy mikor leszek már terhes, a pörgős hétköznapok, a munka bőven elég stresszfaktor” – nyilatkozta a modell a Borsnak.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter Fotó: Polyák Attila - Origo

Weisz Fanni hozzátette, régóta pajzsmirigyproblémái vannak, ez azonban nem gátolhatja meg abban, hogy természetes úton essen teherbe.

Háromhavonta járok ezzel a problémámmal orvoshoz, és szerencsére minden a legnagyobb rendben. Tökéletes egészségügyi kontroll alatt vagyok, és semmilyen plusz segítségre, gyógyszerre, injekcióra nincs szükségem, hogy várandós legyek. Lombikprogramon sem gondolkodunk, nem lesz rá szükség, mert hál' istennek nagyon jó kezekben vagyok.”

Kacatok helyett ajándékozz jövőt a gyermekednekhttp://www.life.hu/csalad/20190522-kacatok-helyett-ajandekozz-jovot-gyermekednek-gyermeknap-kornyezettudatosan.htmlKözeleg a gyereknap. A fogyasztói társadalom és a nyugati civilizáció egyaránt azt sulykolja belénk, hogy csak akkor vagyunk jó szülők, ha temérdek ajándékkal – egész pontosan játékkal és tárgyakkal – halmozzuk el a szemünk fényét. Ha gyermekünk boldogsága valóban fontos számunkra, érdemes azonban egy kicsit tovább látnunk az orrunk hegyénél. CsaládOrigoTóth Gabi genetikai vizsgálaton járthttp://www.life.hu/csalad/20190523-toth-gabi-genetikai-vizsgalaton-jart.htmlTóth Gabi Instagram-oldalán számolt be arról követőinek, hogy genetikai vizsgálaton járt. Elárulta, a legjobb kezekben vannak, és eddig minden rendben van. CsaládOrigoKérlek, anya, legalább ma ne igyál! – Szomorú gyereknapi kívánságokhttp://www.life.hu/csalad/20190521-kerlek-anya-legalabb-ma-ne-igyal-szomoru-gyereknapi-kivansagok.htmlA gyereknap a kicsikről szól. Lessük minden kívánságukat: van, aki szuper programot kap a szüleitől, van, aki játékot, de a legfontosabb és legértékesebb mégis az, amikor osztatlan figyelemmel és minőségi együtt töltött idővel ajándékozzuk meg gyermekeinket. Ám sajnos nem mindenkinek jut / jutott felhőtlen gyerekkor. CsaládOrigoVilághíres szülők ritkán látott csemetéikkel: családi fotógalériahttp://www.life.hu/csalad/20190522-vilaghires-szulok-ritkan-latott-csemeteikkel-csaladi-fotogaleria.htmlA filmvásznon, a vörös szőnyegen vagy épp a teniszpályán is láthatjuk a hírességeket, színészeket, sportolókat. Ám annál gyakrabban ismerhetjük meg őket úgy, ahogy csak gyerekeik látják őket: édesanykaént és édesapaként. Galériánkban most olyan ismert embereket gyűjtöttünk össze gyermekeikkel együtt, akik csak ritkán engednek bepillantást családi életükbe. CsaládOrigoOrszágok, ahol az állatvédelem nem csupán papíron létezikhttp://www.life.hu/csalad/20190520-orszagok-ahol-az-allatvedelem-nem-csupan-papiron-letezik.htmlAz állatvédelmi törvények sokat elmondanak az adott országról. Magyarországon is folyamatosan szigorítanak a jogszabályokon, hogy a háziállatok méltóságteljesebb és biztonságosabb életet élhessenek. Vannak olyan országok, ahol már-már meglepően komoly büntetésekkel és rendeletekkel próbálják megfékezni az állatkínzást és az elhanyagolást. A Bored Panda által összegyűjtöttek közül válogattunk. CsaládOrigoAmy Schumert első gyermekével fotózták a paparazzókhttp://www.life.hu/csalad/20190521-amy-schumert-elso-gyermekevel-fotoztak-a-paparazzik.htmlAmy Schumer nemrégiben hozta világra első gyermekét. Néhány fotót Instagram-oldalán is mutatott róla, most pedig a lesifotósok kapták lencsevégre séta közben. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.