Weisz Fanni elárulta, pajzsmirigyproblémái ellenére is minden esélye megvan arra, hogy természetes úton essen teherbe és nem lesz szüksége lombikprogramra.

Tavaly nyáron házasodott össze Weisz Fanni és Hajmásy Péter. A pár nem tagadja, azóta fontolgatják a gyerekvállalást. Vágynak arra, hogy bővüljön a család, de saját bevallásuk szerint nem görcsölnek rá.

Akkor jön a baba, amikor szeretne, de Petivel három-négy hónapja megbeszéltük, hogy mi készen állunk a kicsi fogadására. De nem görcsölünk rá, hogy mikor leszek már terhes, a pörgős hétköznapok, a munka bőven elég stresszfaktor” – nyilatkozta a modell a Borsnak.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy PéterFotó: Polyák Attila - Origo

Weisz Fanni hozzátette, régóta pajzsmirigyproblémái vannak, ez azonban nem gátolhatja meg abban, hogy természetes úton essen teherbe.

Háromhavonta járok ezzel a problémámmal orvoshoz, és szerencsére minden a legnagyobb rendben. Tökéletes egészségügyi kontroll alatt vagyok, és semmilyen plusz segítségre, gyógyszerre, injekcióra nincs szükségem, hogy várandós legyek. Lombikprogramon sem gondolkodunk, nem lesz rá szükség, mert hál' istennek nagyon jó kezekben vagyok.”